|
Ścinanie Nagrywanych Filmów w Nokii n95-8 GB - Rozwiązanie.
|
|
07-07-2009, 01:46 PM
|
|||
|
|||
|
Ścinanie Nagrywanych Filmów w Nokii n95-8 GB - Rozwiązanie.
Niestety, w Nokii n95-8 Gb występuje bug w oprogramowaniu, skutkujący tym, iż nagrywane filmy, powyżej określonej dla indywidualnego przypadku długości nagrania - Zaczynają ścinać. Może to wystąpić już w pierwszych sekundach nagrywania, lub w innym przypadku - kilku pierwszych minut.
Sposobów na rozwiązanie tego problemu są 4 :arrow: Sformatowanie pamięci masowej. :arrow: Format pamięci telefonu, wraz z ograniczeniem ilości wgranych przez nas aplikacji. :arrow: Zmniejszenie jakości nagrywanego przez nas materiału na 3gp i niżej. :arrow: Ostatni, najlepszy sposób to zmiana miejsca zapisywanych filmów na "Pamięć Telefonu". Wtedy można nagrywać filmy z najlepszą dostępną jakością bez przycinania. Jeżeli po wykonaniu któregoś z powyższych podpunktów, problem dalej pozostaje. Należy założyć nowy temat w dziale Problemy :arrow: Software. Problem dotyczy bowiem nie fizycznej usterki telefonu, lecz właśnie oprogramowania. |
|||
|
07-07-2009, 10:38 PM
|
|||
|
|||
|
Re: Ścinanie Nagrywanych Filmów w Nokii n95-8 GB - Rozwiązanie.
dzieki bardzo przydało mi się to choć mam n95-1 ale w niej też pomogło po części jescze raz dzieki
)
![]() ![]() Moje Telefony : Nokia n95, Nokia E65, Nokia5130 Xpress Music Samsung J700 |
|||
|
09-16-2009, 06:04 PM
|
|||
|
|||
|
Mam n95 8gb i miałem problem z nagrywaniem ...............po zmianie zapisywania filmów na pamięć telefonu wszystko jest ok .....tylko filmiki troszke krótkie bo do 7 min ,bo brak pamięci.
|
|||
|
09-20-2009, 12:18 AM
|
|||
|
|||
|
No i 1. pomogło
Sony J70 > Samsung X100 > Nokia 6610 > Samsung E250 > Nokia N95 8GB PS 2, PS3 & Fiat 126p |
|||
|
10-03-2009, 04:06 PM
|
|||
|
|||
|
W moim przypadku nic nie pomogło jednie serwis nokia, telefon 3 razy w serwisie dopiero za 3 razem rozwiązano problem wymiana płyty głównej... na szczęście była gwarancja
|
|||
|
10-19-2009, 11:40 AM
|
|||
|
|||
|
nie trzeba nic formatowa ,ani ogranicza z jakościa!...
mam ten sam problem... i 2 rozwiązania: 1)niezawsze działa to jest podczas nagrywania ,dajemy pauze i pozniej kontynuuj i wtedy juz płynie płynnie ![]() 2)dziala 100% - nagrywamy chwile,zaczyna sie zacina,dajemy stop, od nowa,ustawinia wyłącz/włącz stabilizacje wideo i po problemie
byc szybszym od BANa.. |
|||
|
|
|||
|
|||
|
mam ten sam problem... i 2 rozwiązania: 1)niezawsze działa to jest podczas nagrywania ,dajemy pauze i pozniej kontynuuj i wtedy juz płynie płynnie ![]() 2)dziala 100% - nagrywamy chwile,zaczyna sie zacina,dajemy stop, od nowa,ustawinia wyłącz/włącz stabilizacje wideo i po problemie
byc szybszym od BANa.. |
|||
|
|
|||
|
|||
|
byc szybszym od BANa.. |
|||
|
|
|||
|
|||
|
byc szybszym od BANa.. |
|||
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|

Szukaj
Użytkownicy
Kalendarz
Pomoc

Thank given by
)
![[Obrazek: 9adc2b66942ff0dfra1pq2cqg3.gif]](http://img145.imageshack.us/img145/4987/9adc2b66942ff0dfra1pq2cqg3.gif)
![[Obrazek: testpp9.jpg]](http://img100.imageshack.us/img100/4562/testpp9.jpg)