|
iPhone :)
|
|
03-18-2010, 01:18 PM
|
|||
|
|||
iPhone :)
![]() 1. Mam fajną fotkę, włącz bluetooth to Ci ją prześlę! -iPhone ma wprawdzie wbudowany bluetooth, ale nie można nim przesyłać plików na inny telefon. Służy tylko do zestawu słuchawkowego. 2. W takim razie prześlę Ci tą fotkę MMS. Jest super, zobaczysz! Jaki masz numer ? -iPhone 3G nie ma funkcji Obsługi MMS 3. Wyślę Ci fajny sprośny SMS jaki dostałem od poznanej laski, ale proszę zaraz jak go przeczytasz wykasuj! Obiecujesz? -iPhone 3G nie ma opcji pojedynczego kasowania wiadomości. Użytkownik albo kasuje wszystkie wiadomości albo wcale. 4. Mam fajne dzwonki MP3 na różne okazje. Jak będziesz w domu przerzucisz je sobie kablem i ustawisz. Jak dzwoni Twoja dziewczyna, do wiadomości SMS... -iPhone 3G nie pozwala ustawić mp3 jako dzwonka. Ma wgrane tylko 20 dzwonków i tylko je można sobie ustawić, bo klient w Polsce nie ma sklepu aby kupić kolejne w sklepie iTunes. 5. Jak będziesz w domu coś Ci wyślę SMS-em. Tylko nie pokazuj żonie bo pomyśli, że ją zdradzasz. -iPhone 3G otrzymaną wiadomość wyświetla od razu całą na pulpicie bez pytania się o pozwolenie. Nie można tego wyłączyć, zatem lepiej nie zostawiać go na stole bo nigdy nie wiadomo. 6. Fajny ten Internet w telefonie. Weź zapisz te pliki video z tej strony zanim je usuną. -iPhone 3G nie pozwala zapisać innych plików z internetu jak tylko zdjęcia. 7. Pokaże Ci fajne stronki z animacjami i grami. Możesz w nie się bawić używając tylko przeglądarki! -iPhone 3G ma przeglądarkę Safari ale nie pozwala ona na oglądacie stron w formacie java ani flash. Wyskakuje błąd. 8. Wow zobacz! Weź to sfilmuj dla mnie, albo chociaż zrób zdjęcie ze zbliżeniem! Twój telefon taki wypas, pewnie ma dobry aparat! -iPhone 3G ma wbudowany aparat 2 Mega Pixele bez zoomu ani optycznego ani cyfrowego i lampy błyskowej. Nie pozwala również kręcić filmów video. 9. Dzisiaj dzwoniłem do Ciebie. -Jak to do Ciebie nie dzwoniłem? Weź pokaż mi swoje połączenia przychodzące ! O widzisz jestem ? -Jak to Ty do mnie "12:59:14?" Przecież to ja do Ciebie dzwoniłem! -iPhone 3G pokazuje wszystkie połączenia przychodzące i wychodzące razem w jednej liście. Trzeba głęboko wejść w opcje każdego połączenia, aby przekonać się jaki ono miało charakter. 10. Chwaliłeś się, że Twój telefon ma nawigację. Weź ją włącz, zobaczymy jak działa! -iPhone 3G ma wprawdzie nawigację, ale bez wgranych map i wszystkie pobiera z internetu. Zatem jeżeli Wasz kolega nie posiada akurat wykupionego pakietu internetowego z dużym limitem, nie będzie chciał jej włączyć. 11. Mogę się trochę dłużej pobawić Twoim telefonem ? -iPhone 3G ma baterie która przy stałym wykorzystywaniu jego funkcji wymaga ładowania go ok. raz na półtorej godziny, szczególnie jeżeli chodzi o filmy.
|
|||
|
04-18-2010, 07:32 PM
|
|||
|
|||
|
Re: iPhone :)
To wszystko prawie to mity iPhone nigdy sie nie wiesza, mms-y są , kamera i mnóstwo rzeczy jeśli zrobimy JB ,bluetooth działa jak w innych telefonach tzn przesyłanie mp3 , video itp a jeśli chodzi o navigacje to również dużo się pozmieniało i do tego nie potrzebujemy już internetu ;]
|
|||
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|

Szukaj
Użytkownicy
Kalendarz
Pomoc

![[Obrazek: pulpit01er6.jpg]](http://img132.imageshack.us/img132/8540/pulpit01er6.jpg)
![[Obrazek: banner1.png]](http://pustamiska.pl/images/banner1.png)

Thank given by