|
Jak zagadać z dziewczyną?
|
|
03-29-2010, 07:42 PM
|
|||
|
|||
|
Jak zagadać z dziewczyną?
Mam taki problem że jestem dosyć niesmiały i niewiem jak zagadać z dziewczyną która mi się bardzo podoba, chcjałbym żeby ktoś mi napisał jak mam zacząć z nią rozmowe i wogóle o czym gadać, bardzo zależy mi na niej i niechce tego spieprzyć
Michał |
|||
|
03-29-2010, 09:44 PM
|
|||
|
|||
Re: Jak zagadać z dziewczyną?
Michalin napisał(a):Mam taki problem że jestem dosyć niesmiały i niewiem jak zagadać z dziewczyną która mi się bardzo podoba, chcjałbym żeby ktoś mi napisał jak mam zacząć z nią rozmowe i wogóle o czym gadać, bardzo zależy mi na niej i niechce tego spieprzyć "Cześć mała, chciałabyś się spocić w występie reklamowym? Powtórz." A tak serio, to po prostu podejdź i się przywitaj. Jeśli chodzicie do szkoły, to zagadaj o coś związanego ze szkołą. Możesz powiedzieć, że ładnie wygląda itp. Dziewczyny to lubią. A wierz mi, sama wyczuje że coś do niej czujesz.
|
|||
|
03-30-2010, 05:09 PM
|
|||
|
|||
|
Re: Jak zagadać z dziewczyną?
Jeśli jest normalnym człowiekiem, to pójdzie bez najmniejszego problemu. Zobaczysz, że tematy same będą nachodzić ;-) Chyba, że chcesz się wydać sztuczny...
N 3100>LG B2050>SE K300i>Moto V235>Si S65>SE K700i>SE K550i>N 6288>N N70>N N73>SPV M650>N N95-1>HTC TyTN II>N N95-2>SE XPERIA X1i>S Omnia HD>S Omnia II>11x iPhone 3GS 32GB>S Galaxy S>6x iPhone 4 32GB>HTC Desire HD>3x iPhone 4 32GB |
|||
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|

Szukaj
Użytkownicy
Kalendarz
Pomoc

Thank given by![[Obrazek: banner1.png]](http://pustamiska.pl/images/banner1.png)