Forum nokii n95

Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kalendarz - nie działa
11-13-2010, 02:00 PM
Kalendarz - nie działa
Witam serdecznie,

Moja N95 nie jest już nowa, ale sprawowała się dobrze - aż do dzisiaj. Z powodu, którego nie potrafię określić, przestał działać kalendarz. Tzn.:

- nie mogę zmienićn ani podejrzeć miesiąca innego niż obecny (listopad)
- nie są widoczne żadne wpisy kalendarza, które zrobiłem wcześniej
- nie mogę wpisać nowego zadania, spotkania, etc. Po wypełnieniu danych do nowej pozycji w kalendarzu w danym dniu i wciśnięciu "Gotowe" pokazuje mi się pulpit telefonu. Wpisu nie ma

Włączenie i wyłączenie aparatu niczego nie dało. Telefon ostatnio nie spadł z niczego na nic, nie zrzucałem go z balkonu, nie mieszałem nim herbaty ani nie biłem paskiem od spodni. Wszystkie inne opcje oprócz kalendarza, jak mi się wydaje, działają prawidłowo, ale ponieważ kalendarza używam bardzo często, jego brak bardzo mi przeszkadza.

Proszę o wskazówkę lub pomoc wszelaką.

Pozdrawiam.

PS
Czy może pomóc jakiś rodzaj resetu całego telefonu? Jeśli tak, czy dane typu smsy i wpisy w kontaktach są przy resecie kasowane?
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
Forum nokii n95
11-13-2010, 10:31 PM
RE: Kalendarz - nie działa
Tak, hard reset pewnie pomoże i przy okazji wyczyści ci kontakty, smsy, wpisy kalendarza itp.
Forum nokii n95
11-20-2010, 11:21 AM
zrob sobie kopie kontaktow,sms i kalendarza przez pc suite (ovi suite) na komputerze.odlacz telefon zrob format karty pamieci i wklep *#7370#
Forum nokii n95
01-03-2011, 09:39 PM
mam dokładnie taki sam problem... wgrywałem nowy soft to nic nie pomogło.. kalendarz nadal nie działa... może ktoś pomóc ? ma ktoś jakiś pomysł?
Forum nokii n95
01-04-2011, 10:57 AM
oddaj do nokia care
Forum nokii n95
Odpowiedz 

Skocz do:

Stopka