|
Sprzedaż telefonu z allegro - rozmowa na gg
|
|
12-26-2008, 12:33 PM
|
|||
|
|||
|
Sprzedaż telefonu z allegro - rozmowa na gg
Znalazłem dość ciekawą rozmowę na gg :
Kupujący skontaktował się ze sprzedającym : <ktos> cze <Ja> witam <ktos> chciałbym dowiedzieć się czy samsung x460 jest na karte czy na abonament???? <Ja> co? <Ja> ja telefony sprzedaje a nie aktywacje <ktos> ale właśnie chcem kupić <ktos> tylko nie wiem czy jest na karte czy na abonament <Ja> to nie ode mnie zalezy <Ja> to zalezy od tego co do niej wsadzisz <Ja> ja sprzedaje telefony a nie aktywacje <Ja> tak jak juz pisalem <ktos> czyli ja mogę sobie wybrać <Ja> inaczej <Ja> telefon, ktory ja sprzedaje dziala z kazda karta <Ja> niezaleznie jaki operator i jaka taryfa i jaka forma platnosci za rozmowy <ktos> pan chyba mnie nie rozumie <Ja> ja sprzedaje telefon, wiec nie rozmawiajmy o formie platnosci za rozmowy (abo/prepaid) <ktos> ale jeżeli pan ma telefon samsung x460 na abonament to ja nie kupuje <Ja> na jaki abonament <Ja> czlowieku <Ja> JA SPRZEDAJE APARAT TELEFONICZNY <Ja> takie urzadzenie, ktore sluzy do wlozenia dowolnej karty sim i rozmawiania <Ja> prosze wybaczyc, ale mam wrazenie, ze rozmawiam z osoba, ktora niewiele rozumie z zagadnienia telefonii komorkowej <ktos> ale nie wszystkie telefony są na karte sim <Ja> a na co? <Ja> no chyba, ze stacjonarne <rotfl> <Ja> no ale chyba o komorkowych rozmawiamy <ktos> mojemu tacie przychodzą rachunki <Ja> ale co mnie to interesuje, przepraszam bardzo? <Ja> generalnie regulamin allegro mowi o koniecznosci bycia pelnoletnim, by korzystac z uslug serwisu <ktos> a na co są telefony komórkowe jeżeli się dzwoni a potem przychodzą rachunki <ktos> rachunki pocztą <ktos> a więc <ktos> przepraszam zatkało <Ja> ale co ma forma platnosci za rozmowy do samego APARATU? <ktos> pan jest nienormalny czy co <Ja> czy moge prosic o podanie loginu z allegro? <ktos> jakiego loginu <Ja> zalamujesz mnie czlowieku <Ja> dam ci kilka porad <ktos> ok <ktos> a więc jakie to porady <Ja> 1) poczekaj do 18-ki z zakupami przez internet <ktos> mam 18 lat <Ja> 2) zanim zabierzesz sie za dokonywanie zakupow dowiedz sie co chcesz kupic <ktos> właśnie wczoraj miałam 18-stke <Ja> gratujuje <Ja> wszystkiego najlepszego zycze <ktos> gratuluje się pisze <ktos> dziękuje <Ja> przepraszam za literowke - to ze smiechu <ktos> co ty nie powiesz <Ja> niech ci tata pokaze swoj telefon <Ja> wyciagnij baterie <Ja> i moze zrozumiesz do czego sluzy karta sim <ktos> mój tata nie ma karty sim <ktos> mu przychodzą rachunki pocztą z idei <Ja> ale co do ch.... ma karta sim do rachunkow? <Ja> mozesz mi to wyjasnic? <Ja> moze twoj tata zgubil karte sim, skoro nie ma <Ja> albo nie ma komorki <ktos> a jaki to telefon na rachunki <Ja> moze ty mowisz o stacjonarnym telefonie <Ja> STACJONARNY! <ktos> nie <ktos> mój tata ma na abonament <Ja> to juz mi mowiles <ktos> i co dwa miesiące mu przychodzą rachunki <Ja> no ale skoro twierdzisz ze ma komorke na abo to moze badz tak dobry i popros go o pokazanie ci karty SIM <Ja> gratuluje, ze co dwa miesiace... supper <Ja> moze ktos wam podprowadza co 2 miesiace ze skrzynki rachunek? <ktos> może ma tą cholerną karte sim ale nie kupuje sobie w sklepie karty żeby sobie doładować konto tylko mu rachunki przychodzą <Ja> moze to ten sam sasiad, ktory mu ukradl karte sim <Ja> aa czyli jednak ma karte sim <Ja> no widzisz <Ja> to juz rozumiesz po co ona jest? <ktos> znajdę sobie innego kupca <ktos> nara <ktos> nastolatku <Ja> kupca <Ja> hmmmm <Ja> spoko <Ja> nastolatkiem bywalem kilka lat temu <Ja> generalnie milo wspominam te czasy <ktos> dobra <Ja> chociaz juz wtedy sie wiedzialo do czego sluzy karta sim <ktos> nara gnoju co ty myślisz że ja ciemna masa jestem noł koment :mrgreen: Cytat:Czy jest jakis dobry emulator xbox 360 by mmoc na nim grac w Assassin's Creeda?:-D ---->>> <<<----
|
|||
|
12-27-2008, 11:17 AM
|
|||
|
|||
|
<hahaha> kurde, mocne, mocne... nieźle sie uśmiałem
|
|||
|
12-27-2008, 12:39 PM
|
|||
|
|||
|
:mrgreen: Kurde, ale mamy ludzi w tym kraju <lol2>
N 3100>LG B2050>SE K300i>Moto V235>Si S65>SE K700i>SE K550i>N 6288>N N70>N N73>SPV M650>N N95-1>HTC TyTN II>N N95-2>SE XPERIA X1i>S Omnia HD>S Omnia II>11x iPhone 3GS 32GB>S Galaxy S>6x iPhone 4 32GB>HTC Desire HD>3x iPhone 4 32GB |
|||
|
12-27-2008, 01:09 PM
|
|||
|
|||
|
heheh! dobre :mrgreen: ale sie ubrechalem!
|
|||
|
12-27-2008, 01:30 PM
|
|||
|
|||
|
w kraju dameon ?? w USA co 2 osoba tylko potrafi dzwonic i tyle u nas to i tak dobrze :mrgreen:
|
|||
|
12-27-2008, 02:17 PM
|
|||
|
|||
|
Heh :mrgreen: nie wiedziałem. Ale słyszałem za to, że w USA nie korzystają z Bluetooth oraz że Motorola jest najchętniej kupowanym telefonem <lol2>.
N 3100>LG B2050>SE K300i>Moto V235>Si S65>SE K700i>SE K550i>N 6288>N N70>N N73>SPV M650>N N95-1>HTC TyTN II>N N95-2>SE XPERIA X1i>S Omnia HD>S Omnia II>11x iPhone 3GS 32GB>S Galaxy S>6x iPhone 4 32GB>HTC Desire HD>3x iPhone 4 32GB |
|||
|
12-27-2008, 02:27 PM
|
|||
|
|||
|
no i ostatnio te iPhone
|
|||
|
02-01-2009, 03:11 PM
|
|||
|
|||
|
Re: Sprzedaż telefonu z allegro - rozmowa na gg
hehehhe popłakałem się ze śmiechu
hahahahah :-D :-D :-D :-D
JESTEM POLAKIEM!!! |
|||
|
02-01-2009, 03:27 PM
|
|||
|
|||
|
:mrgreen: Niezły kolo hihihi Tępol nr.1
31.0.017 cracked edition |
|||
|
04-16-2009, 06:56 PM
|
|||
|
|||
|
Haha jak się uśmiałem jak nigdy xD
Simens CXV70 --> Motorola V5*** --> Nokia 5200 --> Nokia 6280 --> Samsunga L700 --> [Nokia N95(1) rozwazam zakup] Pozdrawiam!!! |
|||
|
04-18-2009, 11:40 AM
|
|||
|
|||
|
o w morde hahah to Debil
Można nic nie robić, ale po co się tak męczyć?
|
|||
|
04-20-2009, 08:20 PM
|
|||
|
|||
|
Buhahaha ale się uśmiałem xD On to...
Telefony: N95-1 Soft: 31.0.017 Karta pamięci: 2GB SanDisk Nawigacje: Garmin Mobile XT, NDrive Strona: <!-- m --><a class="postlink" href="http://www.n95forum.wxv.pl/">http://www.n95forum.wxv.pl/</a><!-- m -->
|
|||
|
08-06-2009, 09:06 PM
|
|||
|
|||
|
Genialne :mrgreen:
Nie Zajmuję się Uploadem. Nie udostępniam plików, tylko się nimi dzielę - wszystkie pochodzą z moich prywatnych zasobów :-) ![]() Cogito Ergo Sum... |
|||
|
08-13-2009, 03:29 PM
|
|||
|
|||
rojo17 napisał(a)::mrgreen: Niezły kolo hihihi Tępol nr.1 <ktos> właśnie wczoraj miałam 18-stke Panowie na to wychodzi że to blondynka a nie facet ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
08-30-2009, 06:38 PM
|
|||
|
|||
|
niezłe :mrgreen: hahahah
|
|||
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|

Szukaj
Użytkownicy
Kalendarz
Pomoc

![[Obrazek: regulamin2he6.jpg]](http://img104.imageshack.us/img104/8880/regulamin2he6.jpg)

Thank given by

![[Obrazek: 3156.gif]](http://img.userbars.pl/16/3156.gif)
![[Obrazek: 607955977.png]](http://www.speedtest.net/result/607955977.png)
![[Obrazek: slrcio.jpg]](http://img155.imageshack.us/img155/3904/slrcio.jpg)