|
Ubezpieczenie telefonu a odszkodowanie
|
|
01-25-2010, 02:38 PM
|
|||
|
|||
|
Ubezpieczenie telefonu a odszkodowanie
Witam, posiadam Nokie N95 8GB która kupiłem w RTV EURO AGD. Podczas zakupu dostałem oferte ubezpieczenia "w skutek przypadkowego uszkodzenia sprzętu" kotra konczy sie w za jakis czas. Jako ze zapłaciłem za to ubezpieczenie chciałbym je wykorzystac tylko ze niewiem dokładnie w przypadku jakiej szkody wymienili by mi cały telefon bo własnie na wymianie całego telefonu na nowy mi zalezy. Słyszłem od znajomego ze moge oddac telefon w pełni sprawny np. z rysa na wyswietlaczu i bez problemu mi wymienia na nowy (w co niechce mi sie wierzyc) wiec chciałbym sie dowiedziec czy ktos miał albo ma to ubezpieczenie i moze juz korzystał.
Gdyby mi np. telefon "przez przypadek" wpadł do wody dostał bym nowy czy np. miał bym problemu bo próbowano by go w serwisie naprawic ? Pani w sklepie euro tez mówiła ze "wymienią na nowy" lecz nie jestem pewny co do tego. Umowe czytałem ale nie dowiedziałem sie zbyt wiele. Troche sie rozpisałem ale licze na pomocne odpowiedzi za które z góry dziękuje. Jeśli chcesz zaproszenie na http://www.lockerz.com pisz na PW lub gg: 1075317 |
|||
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|

Szukaj
Użytkownicy
Kalendarz
Pomoc

Thank given by