|
Wszystko o certyfikatach
|
|
05-01-2008, 06:00 PM
|
|||
|
|||
|
Wszystko o certyfikatach
:arrow: co znaczy "podpisanie certyfikatu" ?
podpisanie certyfikatu dają nam możliwość wgrania na telefon aplikacji, co równa się z tym iz aplikacja jest zaufana. każdy certyfikat jest przypisany dla poszczególnego numeru IMEI (*#06#) :arrow: co znaczy "ważność certyfikatu wygasła" ? znaczy to ze termin ważności certyfikatu którą posiadała dana aplikacja minęła, jednak można nadal ja zainstalować poprzez cofniecie daty w telefonie o 1 rok na czas instalacji programu. :arrow: co znaczy "certyfikat nie uzyskał jeszcze ważności" ? znaczy to ze certyfikat może być jeszcze nie ważny, gdyż swoja ważność może uzyskać za parę godzin/dni. wiec na te chwile można ustawić datę telefonu parę dni do przodu i tym samym zainstalować aplikacje :arrow: co znaczy "niezgodność certyfikatu" ? znaczy to iż podpisana aplikacja ma ważny certyfikat, ale jest on przypisany do innego numeru IMEI :arrow: czy jednym certyfikatem można podpisać kilka aplikacji ? tak, można. :arrow: jak otrzymać swój certyfikat ? :arrow: KLIK lub :arrow: KLIK lub :arrow: KLIK :arrow: jak podpisac aplikacje ? :arrow: KLIK :arrow: instalowanie aplikacji bez konieczności podpisywania :arrow: "złamanie systemu" :arrow: KLIK lub :arrow: KLIK lub :arrow: KLIK lub :arrow: KLIK lub :arrow: KLIK :arrow: inne tematy związane ze złamaniem systemu :arrow: KLIK :arrow: KLIK :!: wszystko pisałem z pamięci, jak coś pokręciłem, zapomniałem dodać lub macie jakieś uwagi proszę o powiadomienie w tym wątku. |
|||
|
12-17-2008, 04:39 PM
|
|||
|
|||
|
dla chetnych,certyfikat moge wygenerowac również ja.
|
|||
|
01-24-2009, 05:57 PM
|
|||
|
|||
|
Wybaczcie, ale ten temat jest dla mnie całkowicie niezrozumiały.
- Po pierwsze: czy jak sobie wyrobię ten certyfikat to mogę zainstalować ile zechcę aplikacji (nie podpisanych oczywiście bo chyba po to właśnie kupuję ten certyfikat żeby ich nie podpisywać oraz nie łamać systemu jednocześnie?) czy tylko jedną? - Po drugie: co się stanie jak wykupię certyfikat i zrobię formata na telefonie? Jeśli certyfikat wygaśnie to całkiem mija się z celem przecież, bo formata robię co miesiąc przeciętnie. - Po trzecie, co się stanie jeśli wykupię certyfikat i zaktualizuję softa? Czy tracę certyfikat? - Po czwarte czy w ogóle po wykupieniu certyfikatu system jest identyczny w praktyce ze złamanym systemem? Tzn. czy instaluję co tylko zechcę tak jak na złamanym, czy są jakieś ograniczenia? |
|||
|
01-24-2009, 06:43 PM
|
|||
|
|||
|
1. Wyrobionym certyfikatem podpisujesz tyle aplikacji ile zechcesz. To właśnie certyfikat słuzy do podpisywania aplikacji (kolega może trochę źle to opisał).
2. Certyfikat jest przypisany do IMEI telefonu a ten się nie zmienia ani poprzez robienie formatów ani przez zmianę firmwaru. 3. jw. 4. Jest równoznaczny ze złamanym systemem (prawie, ponieważ są niewielkie różnice. O tym doczytasz na forum) - Kim jesteś? - Dobrym skrzatem! - A dlaczego z siekierką?! - Kiepski mam humor... |
|||
|
02-04-2009, 08:40 PM
|
|||
|
|||
|
Re: Wszystko o certyfikatach
A co trzeba zrobić z tym certyfikatem który się pobierze z tej chińskiej strony bo nie bardzo wiem co z nim zrobić??
|
|||
|
02-05-2009, 10:20 AM
|
|||
|
|||
|
trzeba uzyc programu do podpisywania na kompie lub w telefonie.ja uzywam sign sis-gui na kompie.wskazuje sciezke do podpisywanej aplikacji, pliku .cer i .key i klikam podpisz.nastepnie podpisana aplikacje wrzucam na tel i instaluje ;-)
|
|||
|
02-05-2009, 12:09 PM
|
|||
|
|||
321dario napisał(a):trzeba uzyc programu do podpisywania na kompie lub w telefonie.ja uzywam sign sis-gui na kompie.wskazuje sciezke do podpisywanej aplikacji, pliku .cer i .key i klikam podpisz.nastepnie podpisana aplikacje wrzucam na tel i instaluje ;-)A z kąd wziąć ten program o kturym mówisz? 31.0.017 cracked edition |
|||
|
02-05-2009, 03:17 PM
|
|||
|
|||
|
<!-- w --><a class="postlink" href="http://www.google.com">www.google.com</a><!-- w --> przewodnikiem Twoim :lol:
|
|||
|
02-05-2009, 04:00 PM
|
|||
|
|||
|
jeszcze jedno glupie pytanie i poleca warny :evil:
|
|||
|
02-05-2009, 05:58 PM
|
|||
|
|||
pRz3m napisał(a):jeszcze jedno glupie pytanie i poleca warny :evil:Wielkie Przepraszam,ale temat certyfikatów i podpisywania to dla mnie wielka niewiadoma przez durze "W",więc z tąd moje być moze dla niekturych banalne pytania. Chciałbym conieco nauczyć sie w tej dziedzinie a forum to chyba najlepszy nauczyciel?prawda? :-D 31.0.017 cracked edition |
|||
|
02-05-2009, 07:25 PM
|
|||
|
|||
|
rojo17 przyjacielu, weś się lepiej za książki, albo za ortografię, bo jak jeszcze Cię przyłapię jak robisz byki to za warnuję Cię :!: :evil:
FULL muza, filmy, gry...Kliknij i zobacz [you], shackuj swojego symbiana! wyĂ âĂâŚcz certyfikaty! BANALNIE PROSTE! ![]() ![]() KLIK->Zarób na nowy telefon, dzięki wyświetleniom twojej strony. Polecam<-KLIK |
|||
|
02-05-2009, 07:55 PM
|
|||
|
|||
spid3r napisał(a):rojo17 przyjacielu, weś się lepiej za książki, albo za ortografię, bo jak jeszcze Cię przyłapię jak robisz byki to za warnuję Cię :!: :evil:ok ale to łatwe u mnie nie będzie,to choroba,zaświadczenie od lekarza mogę na forum wrzucić,Nic już na to nie poradzę,o wyrozumiałosć tylko proszę 31.0.017 cracked edition |
|||
|
02-05-2009, 08:02 PM
|
|||
|
|||
|
spid3r-pisze sie ,,weź,, nie ,,weś,, pozdro
|
|||
|
02-05-2009, 09:23 PM
|
|||
|
|||
321dario napisał(a):trzeba uzyc programu do podpisywania na kompie lub w telefonie.ja uzywam sign sis-gui na kompie.wskazuje sciezke do podpisywanej aplikacji, pliku .cer i .key i klikam podpisz.nastepnie podpisana aplikacje wrzucam na tel i instaluje ;-)Ten sposób działa idealnie polecam. :-D |
|||
|
02-20-2009, 08:02 AM
|
|||
|
|||
|
Właśnie również ustawiłem się w kolejkę
|
|||
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|

Szukaj
Użytkownicy
Kalendarz
Pomoc

Thank given by![[Obrazek: sig.png]](http://crashjack.pl.tl/sig.png)
![[Obrazek: ea97bcdaca615131b0a22eac6b8bb4c2.gif]](http://runmania.com/f/ea97bcdaca615131b0a22eac6b8bb4c2.gif)