|
Wymiana Głośnika w Nokii n95
|
|
07-06-2009, 01:30 PM
|
|||
|
|||
|
Wymiana Głośnika w Nokii n95
Wymiana głośnika w Nokii n95
Aby wymienić głośnik w naszym telefonie należy postępować wg. poniższych punktów 1 Ściągnięcie tylnej obudowy ( Należy rozchylić ją na boki i powinna lekko zejść ). 2 Następnie pozostaje odkręcenie 4 śrubek, które ukażą się po zdjęciu obudowy. 3 Potem trzeba odpiąć flex z płyty głównej ( tym samym oddzielić slide od reszty telefonu ). 4 Następnie pozostaje ściągnięcie klawiatury i odkręcenie kolejnych 2 śrubek znajdujących się pod nią. 5 Teraz wyciągamy płytę główna z korpusu. 6 Wymieniamy głośnik / głośniki. 7 Składamy telefon w takiej samej kolejności. 8 Gotowe :!: Mam nadzieję, że poradnik komuś się przyda. Jeśli jest coś istotnego o czym nie wspomniałem, proszę dopisywać. |
|||
|
01-03-2010, 07:25 PM
|
|||
|
|||
|
Re: Wymiana Głośnika w Nokii n95
Małe sprostowanie
jest to opis wymiany buzzerów, głośnik znajduje się w przednim panelu.
|
|||
|
05-12-2010, 06:23 PM
|
|||
|
|||
|
Witam
orientuje się może ktoś ile kosztuje ten boczny głośniczek do nokii n95?
|
|||
|
05-20-2010, 02:50 PM
|
|||
|
|||
|
czy może ktoś się wypowiedzieć na temat czy warto wymienić buzzery ? chodzi o to, że harczą.. Pytam czy ten model tak już ma (że buzzery szybko padają) czy po prostu moje głośniczki coś trafiło ?
|
|||
|
05-20-2010, 06:48 PM
|
|||
|
|||
|
A jak głośność masz w granicach 80% -100% to harczy?? W niektórych n95 to normalne ze czasami harczą, mozliwe ze buzery padły ale ja bym nie wymieniał :-) ....
Nie wiem czy w życiu mogłem zrobić coś lepiej Nie wiem czy w życiu mogłem zrobić coś mądrzej Żyję tak jakbym jutro miał mieć pogrzeb Niczego nie żałuje i tak jest mi dobrze... |
|||
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|

Szukaj
Użytkownicy
Kalendarz
Pomoc

Thank given by
jest to opis wymiany buzzerów, głośnik znajduje się w przednim panelu.