|
zablokowany kod PIN !
|
|
08-02-2009, 03:16 PM
|
|||
|
|||
|
zablokowany kod PIN !
witajcie - otóż od ponad tygodnia mam zablokowany kod PIN w sieci ERA na swojej karcie bo moja durna siostra bawiła sie w łamacza chaseł
teraz musze wpisać kod PUK ... tylko że ja go nie mam!!!! wywaliłem go bo ten numer w erze na abonamencie mam już 6 lat i od 6 lat żaden oszołom jak ona nie probowal mi zlamać hasła PIN. do kogo mam napisać w tej sprawie ? pomóżcie. pamiętam tylko oryginalny kod PIN ktorego nie zmieniałem od nowości. moze to pomoze ? |
|||
|
08-02-2009, 03:16 PM
|
|||
|
|||
|
zablokowany kod PIN !
witajcie - otóż od ponad tygodnia mam zablokowany kod PIN w sieci ERA na swojej karcie bo moja durna siostra bawiła sie w łamacza chaseł
teraz musze wpisać kod PUK ... tylko że ja go nie mam!!!! wywaliłem go bo ten numer w erze na abonamencie mam już 6 lat i od 6 lat żaden oszołom jak ona nie probowal mi zlamać hasła PIN. do kogo mam napisać w tej sprawie ? pomóżcie. pamiętam tylko oryginalny kod PIN ktorego nie zmieniałem od nowości. moze to pomoze ? |
|||
|
08-02-2009, 03:20 PM
|
|||
|
|||
|
Re: zablokowany kod PIN !
Pisanie i dzwonienie raczej nie pomoże. Chyba, że masz papiery i komplet dokumentów. Na Twoim miejscu poszedłbym do najbliższego salonu Ery.
Nie Zajmuję się Uploadem. Nie udostępniam plików, tylko się nimi dzielę - wszystkie pochodzą z moich prywatnych zasobów :-) ![]() Cogito Ergo Sum... |
|||
|
08-02-2009, 03:20 PM
|
|||
|
|||
|
Pisanie i dzwonienie raczej nie pomoże. Chyba, że masz papiery i komplet dokumentów. Na Twoim miejscu poszedłbym do najbliższego salonu Ery.
Nie Zajmuję się Uploadem. Nie udostępniam plików, tylko się nimi dzielę - wszystkie pochodzą z moich prywatnych zasobów :-) ![]() Cogito Ergo Sum... |
|||
|
08-02-2009, 03:50 PM
|
|||
|
|||
|
Dzwoń na biuro obsługi jeśli numer jest na abonament to będą kazali Ci tylko podać dane osoby na którą jest zarejestrowany numer no i nr. telefonu. Mi się podobna przygoda zdarzyła jakieś 4 może 5 lat temu, tylko mi zablokował kumpel przez przypadek, zadzwoniłem do biura obsługi i kazali mi tylko podać nr. telefonu, ale podkreślam było to jakieś 4-5 lat temu, to od tamtego czasu pewnie w erze się sporo zmieniło, ale spróbować nigdy nie zaszkodzi... :-)
|
|||
|
08-31-2009, 12:10 PM
|
|||
|
|||
Mati_N95 napisał(a):Dzwoń na biuro obsługi jeśli numer jest na abonament to będą kazali Ci tylko podać dane osoby na którą jest zarejestrowany numer no i nr. telefonu. Mi się podobna przygoda zdarzyła jakieś 4 może 5 lat temu, tylko mi zablokował kumpel przez przypadek, zadzwoniłem do biura obsługi i kazali mi tylko podać nr. telefonu, ale podkreślam było to jakieś 4-5 lat temu, to od tamtego czasu pewnie w erze się sporo zmieniło, ale spróbować nigdy nie zaszkodzi... :-) telefonicznie kod PUK dostaniesz tylko i wylącznie po podaniu numeru tel, na kogo zarejestgrowany i hasło abonenckie z umowy. Pozdro Nokia Nseries ! |
|||
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|

Szukaj
Użytkownicy
Kalendarz
Pomoc

Thank given by![[Obrazek: slrcio.jpg]](http://img155.imageshack.us/img155/3904/slrcio.jpg)

![[Obrazek: nowareklama.png]](http://img29.imageshack.us/img29/6428/nowareklama.png)