Forum nokii n95 Zostań administratorem ! Forum do kupienia pod linkiem Allegro

Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
GG plus
03-03-2009, 03:14 PM
Post: #16
Re: GG plus
nie wiem moze ty masz jakies inne stawki serio Ci mówię w 36.6 to mi zabiera kilka groszy za wejscia i to np. jak wejde 30 razy w ciagu dnia to mi zabierze kilka groszy 30 razy tylko jednorazowo na caly dzien..

[Obrazek: nowareklama.png]
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
03-03-2009, 09:52 PM
Post: #17
Re: GG plus
spoko zrobiłem juzDuży uśmiech na nowo nic mi nie pobiera.
Jak można aktywowac na 30 dni z góry??? da mi ktos jakiś kodzik albo coś

[Obrazek: 24293.png]

[Obrazek: 28978.jpg]

[Obrazek: 29512.gif]
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
03-04-2009, 07:02 AM
Post: #18
Re: GG plus
nie pamietam tego kodu, ale jak ci sie skonczy waznosc to sam ci wyskoczy Duży uśmiech ;]

[Obrazek: nowareklama.png]
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
05-19-2009, 09:43 AM
Post: #19
Re: GG plus
Mi tam wszysto działa i mam 1.22zł za tydzień i nic niepłace za neta wszystko działa gicior
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
05-19-2009, 01:47 PM
Post: #20
Re: GG plus
Ciekawe ze wam kase pobiera za transfer danych, ja w mixie z 6 lat jestem, teraz mam musicpack 40 jak łącze sie z netem to nic mi nie pobiera a jestem zazwyczaj w okolicy większych miast. Ja wykupiłem za 9 zł na 3 miechy gadu i jest git
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
06-13-2009, 01:30 PM
Post: #21
Re: GG plus
Kasę pobiera jak ktoś wchodzi przez Internet GPRS trzeba wchodzić przez WAP GPRS
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
06-13-2009, 01:30 PM
Post: #22
Re: GG plus
Kasę pobiera jak ktoś wchodzi przez Internet GPRS trzeba wchodzić przez WAP GPRS
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
08-10-2009, 02:56 PM
Post: #23
Re: GG plus
Witam. Mam nokie n96 8gb wysłałem sms na ggplus i mi nie chodzi. Wyskakuje błąd połączenia z internetem. Konfiguracje sciagłem ze strony plusa.
Miał ktoś taki problem jak tak to niech napisze jak to rozwiązał bardzo proszę o pomoc...
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Skocz do:

Stopka

Kontakt | Forum nokii n95 | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS