Forum nokii n95 Zostań administratorem ! Forum do kupienia pod linkiem Allegro

Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
FW 31.0.015 na N95 8GB
01-23-2009, 05:53 PM
Post: #16
 
Maga sie wypowiedziec posiadacze tego softu jakie zmiany zauwazyli ?? Moze jakies bledy.....??
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
01-23-2009, 06:56 PM
Post: #17
 
Ludzie... Prócz tego że szybciej działa to ja nie zauważyłem żadnych zmian
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
01-23-2009, 06:59 PM
Post: #18
 
żadnych większych zmian nie zauważyłem po za tym że przy włączaniu zabiera mi o 0,5 mb ramu mniej Uśmiech
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
01-23-2009, 07:04 PM
Post: #19
 
No tak moja może i włącza się szybciej.... i nawet działa o dziwo szybciej działa ale prócz tego to nic nie zmienili. Jeżeli ktoś zauważy zmiany to piszcieJęzyk
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
01-23-2009, 09:22 PM
Post: #20
 
Chyba chodzilo im w tym nowym sofcie tylko lepsze zabezpieczenie przed "hackowaniem"
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
01-25-2009, 10:47 AM
Post: #21
 
SISX

Znalazłem to ale nie próbowałem jak ktoś sprawdzi to niech da znać.Co prawda hack trwa do tego czasu do kiedy nie zrobimy formata no ale na jakiś czas ta metoda powinna wystarczyć aż znajdą sposób na pełne shakowanie.Proszę przeczytać wszystkie posty !!!
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
01-25-2009, 10:58 AM
Post: #22
 
Dodatkowe zabezpieczenia, szybkość działania, stabilność systemu... to co poprawili...

Wydaje mi się, że jak na razie wypuszczają mniejsze poprawki (w krótkich odstępach czasu) aby tylko poprawić zabezpieczenia... Jak już będzie jakiś znaczący soft, z wieloma zmianami to pewnie będzie miał v4x.x.x.x... tak było z większościami modeli i tak pewnie będzie z naszą n95-2.. O ile pewnie w n95-1 znaczących zmian już nie wypuszczą to w n95-2 (wbrew pozorom oprócz większego wyświetlacza, baterii i większej ilości RAM to zupełnie inna technologia) jeszcze pewnie nie jedno nas spotka :-)
Więc pozostaje nam jedynie czekać... Osobiście nie jestem zwolennikiem "hackowania" osa, ale również tego nie krytykuje... To jedynie dowodzi, że nie ma rzeczy idealnych :-)

Siemens M35i -> Motorola C305 -> Siemens S55 -> Siemens C70 -> SE W810i -> Nokia E50 -> Nokia E65 -> Nokia E51 -> I jest.... N95 8 GB + Creative ep-630 <lol>
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
01-26-2009, 09:44 AM
Post: #23
 
FW 31.0.015 Mi Wykryło Takową Wersje 8-) Ale nie mam Zamiary na nią sie wbić.Zostane Przy 30.0.018 :mrgreen:

Cytat:Czy jest jakis dobry emulator xbox 360 by mmoc na nim grac w Assassin's Creeda?
:-D

---->>>[Obrazek: regulamin2he6.jpg]<<<----
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
01-27-2009, 01:46 AM
Post: #24
 
z tego co czytałem w necie sporo ludzi ma problemy z zasięgiem na v31.0.015, i czy ktoś sprawdził czy naprawde poprawia się jakość zdjęć?? Zastanawiam się czy aktualizować czy nie :?: posiadam na kompie certyfikat więc spokojnie mogę sobie aplikacje podpisywać, ale co z grami n-gage ?? Czy one beda chodzić?

Mateusz92
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
01-27-2009, 08:59 PM
Post: #25
 
Bartezz i to wlasnie FW 31.0.015 jest dostepna ale spid3r edytowal moj post i zmienil na FW 31.0.018 wprowadzajac ludzi w blad.... ale juz zmienilem post na taki jak byl na poczatku Uśmiech
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
01-27-2009, 11:46 PM
Post: #26
 
Nowy system jest juz hackowalny :-P Na forum jest tutorial o tutaj

<!-- m --><a class="postlink" href="http://n95.com.pl/topics46/hack-n95-v310014-i-nowsze-vt7476,15.htm#44980">http://n95.com.pl/topics46/hack-n95-v31 ... .htm#44980</a><!-- m -->

U mnie wszystko smiga az milo :mrgreen: Pozdrawiam
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
01-31-2009, 04:34 PM
Post: #27
Re:
mathieu4 napisał(a):Nowy system jest juz hackowalny :-P Na forum jest tutorial o tutaj

<!-- m --><a class="postlink" href="http://n95.com.pl/topics46/hack-n95-v310014-i-nowsze-vt7476,15.htm#44980">http://n95.com.pl/topics46/hack-n95-v31 ... .htm#44980</a><!-- m -->

U mnie wszystko smiga az milo :mrgreen: Pozdrawiam

Link nie działa

Mateusz92
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
01-31-2009, 09:02 PM
Post: #28
Re: FW 31.0.015 na N95 8GB
Faktem jest to że soft jest dużo lepszy od tego 30.0.018 ponieważ
-Poprawiono wskaźnik baterii(nie robi się już z 7 nagle 3 czy 4)
-Telefon włącza się od razu a wcześniej trwało to około 20-30 sekund.
-Działa szybciej i stabilniej i to nie zasługa formatu tylko softa.
-Bateria działa trochę dłużej
-Podczas pierwszego uruchomienia Garmina po nie całej minucie było połączenie z satelitami a wcześniej trwało to u mnie od 10 do 20 minut
-Nie łapie zawiechy tak jak w starszym sofcie czasami mi się zdarzało
-Nie ma żadnych problemów z zasięgiem sieci jak to niektórzy mówili że to występuje.
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
01-31-2009, 10:11 PM
Post: #29
Re: FW 31.0.015 na N95 8GB
szajba 1991 napisał(a):Faktem jest to że soft jest dużo lepszy od tego 30.0.018 ponieważ
-Poprawiono wskaźnik baterii(nie robi się już z 7 nagle 3 czy 4)
-Telefon włącza się od razu a wcześniej trwało to około 20-30 sekund.
-Działa szybciej i stabilniej i to nie zasługa formatu tylko softa.
-Bateria działa trochę dłużej
-Podczas pierwszego uruchomienia Garmina po nie całej minucie było połączenie z satelitami a wcześniej trwało to u mnie od 10 do 20 minut
-Nie łapie zawiechy tak jak w starszym sofcie czasami mi się zdarzało
-Nie ma żadnych problemów z zasięgiem sieci jak to niektórzy mówili że to występuje.

No skoro tak mówisz to chyba jednak się zdecyduję na update

Mateusz92
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
01-31-2009, 10:56 PM
Post: #30
Re: FW 31.0.015 na N95 8GB
a ja nie moge zainstalowac nowego firmware bo za kazdym razem NSU sciaga 60.5MB update'u i wyswietla blad, ze aktualizacja nie moze zostac ukonczona z kilku roznych pwoodow m.in. ze spwoodowane moze to byc problemami z serwerami nokii. ma ktos podobny problem??
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Skocz do:

Stopka

Kontakt | Forum nokii n95 | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS