Forum nokii n95 Zostań administratorem ! Forum do kupienia pod linkiem Allegro

Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
nokia n70
11-30-2008, 02:34 PM
Post: #1
nokia n70
witam wszytkich posiadam ten tele i mam pytanko bateria mi trzyma 2 dni czy jest mozliwosc jakbym wylaczyl jakies funckje w tele i proszę mi podac jakie czy to pomoże
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
11-30-2008, 02:52 PM
Post: #2
 
Miałem tę kome i bateria chyba właśnie tyle trzymała :-P No ale możesz przełączyć kome z 3G na GSM, sprawdzać czy masz pozamykane wszystkie programy w tle, wyłączyć aktywny tryb gotowości, krótszy czas podświetlania itp.. Może coś da ;-)

[Obrazek: 487851827.png]
Obecnie: Omnia HD + Lg ku990
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
11-30-2008, 03:07 PM
Post: #3
 
osa931 napisał(a):Miałem tę kome i bateria chyba właśnie tyle trzymała :-P No ale możesz przełączyć kome z 3G na GSM, sprawdzać czy masz pozamykane wszystkie programy w tle, wyłączyć aktywny tryb gotowości, krótszy czas podświetlania itp.. Może coś da ;-)
a to 3g w ktorym miejscu sie znajduje a te programy wtle to jakie są
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
11-30-2008, 03:17 PM
Post: #4
 
boruc20 napisał(a):a to 3g w ktorym miejscu sie znajduje

Wustawieniach komy dokładnie nie pamiętam :-P

boruc20 napisał(a):a te programy wtle to jakie są

No nie wiem ;-) Wszystkie te co nie zamkniesz tylko zminimalizujesz

[Obrazek: 487851827.png]
Obecnie: Omnia HD + Lg ku990
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
11-30-2008, 03:27 PM
Post: #5
 
znalzlem to ze jest GSM i jesty tryb podwójny czyli to jest ta funkcja 4G tak?
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
11-30-2008, 03:45 PM
Post: #6
 
boruc20 napisał(a):znalzlem to ze jest GSM i jesty tryb podwójny czyli to jest ta funkcja 4G tak?

Tak 3G :-P Przłącz na GSM

[Obrazek: 487851827.png]
Obecnie: Omnia HD + Lg ku990
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
11-30-2008, 04:08 PM
Post: #7
 
osa931 napisał(a):
boruc20 napisał(a):znalzlem to ze jest GSM i jesty tryb podwójny czyli to jest ta funkcja 4G tak?

Tak 3G :-P Przłącz na GSM
mam pytanie czy lepiej jest pisac sms slwoniczkiem czy normalnie akzda litere pojedynczą i drugie pytanie czy moglym jakis program wgrac który zmniejszyl by liczbe minut wylaczania sie wyswietlacza
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
11-30-2008, 05:32 PM
Post: #8
 
jesli chodzi o pisaniu smsow to już ty powinieneś wiedzieć mi tam lepiej słownikiem t9 nawet teraz pisze nim tego posta Język jeśli chodzi o wyświetlacz to w ustawieniach masz taką opcję
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
11-30-2008, 07:20 PM
Post: #9
 
rafaln95 napisał(a):jesli chodzi o pisaniu smsow to już ty powinieneś wiedzieć mi tam lepiej słownikiem t9 nawet teraz pisze nim tego posta Język jeśli chodzi o wyświetlacz to w ustawieniach masz taką opcję
ja wiem tylko najkrótszy czas wygaszania trwa minute a ja chcialbym krucej
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
11-30-2008, 07:35 PM
Post: #10
 
No niestety nie spotkałem się z takim programem ale proponuje odwiedzić stronę poświęcona n70 <!-- m --><a class="postlink" href="http://n70.com.pl/">http://n70.com.pl/</a><!-- m --> Poczytać/popytać

[Obrazek: 487851827.png]
Obecnie: Omnia HD + Lg ku990
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Skocz do:

Stopka

Kontakt | Forum nokii n95 | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS