Forum nokii n95 Zostań administratorem ! Forum do kupienia pod linkiem Allegro

Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Internet w N95 ==>WiFi
11-16-2008, 08:28 PM
Post: #31
 
Hehe ja mam Pentagrama P 6331-42 i smiga fajnie zadko gubi neta a w szkole podlaczam sie pod jaks otwarta siec TP LINK. Aha i mam PYTANIE : czy jest jakis program na n95 ktory moze podawac klucze wep do zabezpieczonych sieci bo takie cos bylo by bardzo przydatne(chodzi mi o normalny program lub cos w podobie do programu hakerskiego) bo sieci zabezpieczone jak zauwazylem sa lepsze i szybsze??Prosze o szybka odpowiedz!Uśmiech

Pankracy z gr. Wszechwładny xD
[Obrazek: d.jpg]
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
11-16-2008, 08:32 PM
Post: #32
 
było z milion razy na forum!!! Na s60v3 niema, ew zabierz laptopa do szkoły i nadsłuchuj pakietów cały dzień a po ostatnim dzwonku będziesz miał może password
(aircrack, czy cos takiego, tylko na pc)

[Obrazek: banerwarezpl420x60.gif]
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
11-16-2008, 08:37 PM
Post: #33
 
heheheUśmiech) dzieki za info licze ze ktos madry napisze taki program na n95 w pythonie czy w czyms innymUśmiech)

Pankracy z gr. Wszechwładny xD
[Obrazek: d.jpg]
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
11-16-2008, 08:42 PM
Post: #34
 
pankracy1991, a ja mam nadzieje, że nie
wyobraź sobie, masz w domu liveboxa, masz neta 1mega, i ktoś złamał ci hasło.
Włączasz kompa a tu połączyć nie może(lb ma maxx 3 urządzenia na raz...)
Potem jedno miejsce wolne, gościu co złamał ci hasło ściągą coś, a hasła nie zmienisz.
Co ty na to ?

[Obrazek: banerwarezpl420x60.gif]
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
11-18-2008, 08:40 AM
Post: #35
 
Ja mam inne pytanko. Mam w domu internet z Netisa. Na klatce schodowej porobili nam skrzynki, od których biegnie kabelek do mojego kompa Uśmiech Zakupiłem karte TP-Link USB TL-WN321G 2,4GHz 54Mb/s i teraz czy ta karta da rade wysyłać mi sygnał na moją N95 żebym mógł go odebrać i korzystać z neta za free czy poprostu zakupiłem niepotrzebną rzecz :/ Co byście mi proponowali na początek taniego. Wolałbym aby wsumie ta karta jakoś mi zadziałała. Prosze o pomoc..... :-| PLIS
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
11-18-2008, 09:02 PM
Post: #36
 
pablopavo92 zapytales co sie stanie jak ktos wlamie sie np. na Twoj router i Ci go podkradnie... Najszybciej to fabryczny resecik i po klopocie
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
11-18-2008, 09:18 PM
Post: #37
 
Qbson, a co taki reset da?

[Obrazek: banerwarezpl420x60.gif]
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
11-18-2008, 09:38 PM
Post: #38
 
pablopavo92, mi wydaje sie ze fabryczne ustawienia i haslo tez
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
11-18-2008, 09:59 PM
Post: #39
 
psutek dokladnie o to mi chodzilo Oczko moze nie bylem dosc scisly w wypowiedzi =]
Majac fabryczne ustawienia mozemy zwrocic sobie kontrole nad punktem dostepowym.
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
11-21-2008, 10:11 AM
Post: #40
 
moja śmiga z AP Linksysa i to na filtrze MAC nie ma najmniejszych problemow Duży uśmiech malo AP-k wpuszcza telefon do setupa wienc mozna konfigurowac apka z pozycji telefonu ;p mieszkam w akademiku wienc bardzo przydatne ;p
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
11-21-2008, 02:57 PM
Post: #41
 
Podaj mi własne ustawienia WLAN :roll: Prosze

Skyfire - ja juÂż mam, pora na CIEBIE!!!!!
<!-- w --><a class="postlink" href="http://www.skyfire.com">www.skyfire.com</a><!-- w -->
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
11-21-2008, 06:38 PM
Post: #42
 
psutek, no własnie czytałem ze hasła resetem liveboxa nie zresetujesz, ani klucza wep, ani do ustawien stronki (fabrycznie admin, pass, admin) czytalem o tym sporo i nawet testowalem

[Obrazek: banerwarezpl420x60.gif]
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
11-21-2008, 09:56 PM
Post: #43
 
a to ciekawe, bo ja mam kumpla z liveboxem i robilem u niego cos takiego i pomoglo, trzymasz przez kilkanascie sekund reset i po sprawie; podobno jest jeszcze sposob z telnetem, gdzie logujemy sie jako root z haslem 1234 dajemy erase a potem reboot-- tej metody nie jestem pewien bo nie probowalem
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
11-21-2008, 10:00 PM
Post: #44
 
no, mi nie działa

[Obrazek: banerwarezpl420x60.gif]
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
11-22-2008, 06:12 PM
Post: #45
 
Ja mam Linksys WRT54-GC WiFi działa ale dużo gorzej niż w iPhone.
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Skocz do:

Stopka

Kontakt | Forum nokii n95 | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS