Forum nokii n95 Zostań administratorem ! Forum do kupienia pod linkiem Allegro

Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Internet w N95 ==>WiFi
11-30-2009, 07:06 PM
Post: #61
Re: problem z routerem D-link DIR-300
seledyn napisał(a):współdzielony klucz dostępu WLAN
to hasło jakie wpisujesz gdy chcesz się połączyć ze swoją siecią wifi
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
11-30-2009, 07:06 PM
Post: #62
Re: problem z routerem D-link DIR-300
seledyn napisał(a):współdzielony klucz dostępu WLAN
to hasło jakie wpisujesz gdy chcesz się połączyć ze swoją siecią wifi
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
12-20-2009, 01:20 PM
Post: #63
Re: Internet w N95 ==>WiFi
Kurcze czytam i nadziwić się nie mogę, jak możecie mieć zasięg do 100m ???!!! I do tego "zanikający" po 100m (w domu) ? To spore chaty macie (heh 100x5m 500m2)....

WiFi realny zasięg ma 7-15m w domu/pomieszczeniach, w zależności jakie ściany. A N95 powinien działać z każdym routerem bez znaczenia jego marka (poza nowymi nkami do których potrzebujemy często nowych kart w nowym N standardzie).
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
12-20-2009, 07:46 PM
Post: #64
Re: Internet w N95 ==>WiFi
Wi fi do 7 metrów? Wszystko zależy od nadajnika, a nie telefonu. Jeśli ma się potężną antenę w routerze to można łapać wi fi nawet kilometr od domu. Sam odbiornik w n95 jest słabszy, niż ten zamontowany np w nowoczesnym laptopie. Z takimi różnicami mogę się zgodzić.

Nie Zajmuję się Uploadem. Nie udostępniam plików, tylko się nimi dzielę - wszystkie pochodzą z moich prywatnych zasobów :-)

[Obrazek: slrcio.jpg]

Cogito Ergo Sum...
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
12-24-2009, 04:48 PM
Post: #65
Re: Internet w N95 ==>WiFi
Hej. A da się tak zrobić, żeby bez odpalania kompa można było się połączyć z netem za pomocą telefonu?? Mam livebox'a. Ale to chyba musiałbym mieć tego livebox'a zainstalowanego na telefonie. Komp włączony - serfuję na telefonie, komp wyłączony - nie mogę serfować. :-|
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
02-08-2010, 06:04 PM
Post: #66
Re: Internet w N95 ==>WiFi
Nie obraźcie się, ale kto jak kto, ale TP potrawi tak skomplikować życie, że szok... Najtańszy chiński badziew prosto z tajwanu za 50zł (ze strony dealextreme.com) instaluje się bajecznie i działa 500razy lepiej niż modemolampka z TP... A już jak pomyśle o tv z neostradą i liveboxem to poprostu mam ochotę wyskoczyć z 8mego piętra... Kto to pomyślał, żeby tuner tv cyfrowej trzeba było do livebox'a podłączać szooookkkk... Albo instalować na lapku dodatkową sieciówkę na usb (made in tp) bo "akurat" livebox nie współgra z tą w lapku... Na dobicie tego "wynalazku" zapytam gdzie toto ma antene... Ale taką odkręcaną jakbym na piętrze sygnału nie miał... Ano nie ma :lol:

Nie pisze tego, żeby wszyscy biegli do sklepu po Cisco... Ale tego D-Linka, albo LinkSys'a chociaż można już mieć... Boże nawet pentagram będzie lepszy niż toto coś z TP :evil:

Mi Nka pięknie współpracowała z wszelkimi routherami jakie napotkałem na drodze... A powaliła mnie na kolana obsługa YouTube'a przez fabryczną przeglądarkę... W porównaniu z IE w Toshibie G900 to wymiata :-P
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
04-24-2010, 09:39 PM
Post: #67
Re: Internet w N95 ==>WiFi
Ja mam taki problem ze wpisuje hasło WPA i wszystko pięknie działa chcę wejść na jakąś stronke i wystakuje ze kod WPA jest nie ważny
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Skocz do:

Stopka

Kontakt | Forum nokii n95 | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS