Forum nokii n95 Zostań administratorem ! Forum do kupienia pod linkiem Allegro

Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
nowy FW dla N95 [30.0.015]
09-04-2008, 07:59 PM
Post: #16
 
psychopata, czekam na twoje wnioski ;D
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
09-04-2008, 08:31 PM
Post: #17
 
Zrobiłem własnie upload softu , przed tym zrobiłem kopie zapasowa, którą wgrałem po wgraniu nowego oprogramowania i wszystko śmiga np N Gage czy garmin, , jedno co zauwazyłem to brak aplikacji które były instalowane w pamieci telefonu np TRK czy SecMan, w miare sprawdzania dopisze co jeszcze zauważyłem , pozdro
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
09-04-2008, 08:48 PM
Post: #18
 
Na jakim PC Suit zrobiłeś back upa? Bo mi się zatrzymuje na 95%.

[Obrazek: 23820.gif]
[Obrazek: 27220.gif]
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
09-04-2008, 08:54 PM
Post: #19
 
na 7.0.8.2, i szlo dosc dlugo, ale trzeba byc cierpliwym, bo niestety duzo tych danych jest jak kontakty, smsy itd, dokladajac do poprzedniego postu nie dzialaja gry na n gage ale pewnie to problem braku TRK i secMan, o wynikach napisze
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
09-04-2008, 09:05 PM
Post: #20
 
ker100 na naj nowszym PC suite działa ci TRK i SecMan? Chyba na razie zrezygnuje z upa.

[Obrazek: 23820.gif]
[Obrazek: 27220.gif]
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
09-04-2008, 09:07 PM
Post: #21
 
działał bez zarzutów, ale teraz mecze sie na tym nowym sofcie, wgrywam od poczatku jak w instrukcji,
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
09-04-2008, 09:09 PM
Post: #22
 
Mi nie wykrywa tej nowej wersji softa. A pobrałem dzisiaj ze strony nokii NSU.
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
09-04-2008, 09:10 PM
Post: #23
 
To dziwne a jaki masz pc? Bo na 0536074 i 0534852 wykrywa

[Obrazek: 487851827.png]
Obecnie: Omnia HD + Lg ku990
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
09-04-2008, 09:10 PM
Post: #24
 
Bo ja jak ściągłem naj nowsza wersje PC suite to mi wychodziło że TRK jest podłączony a SecMan z poziomu komputera go nie wykrywa.

[Obrazek: 23820.gif]
[Obrazek: 27220.gif]
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
09-04-2008, 09:15 PM
Post: #25
 
kurcze dokładnie jak pisze psychopata, i wszystkie gry poszly do diabla, juz dzisiaj daje spokoj ale od jutra dzialam, pozdro for all
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
09-04-2008, 09:18 PM
Post: #26
 
a jak na tym sofcie pamiec ram sie sprawuje :-D

<!-- w --><a class="postlink" href="http://www.radionutka.pl">www.radionutka.pl</a><!-- w -->

zapraszam serdecznie Dj Mati
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
09-04-2008, 09:20 PM
Post: #27
 
mam wiecej tzn mialem wolnej 48 MB a teraz 58 czyli wiadomo sprawuje sie lepiej , ale tak na szybko to jesli ktos pyka w gierki, to niech sie wstrzyma z uploadem gdyz do czasu az ktos nie wymysli jak wgrac TRK to lipa nie ma grania na nowym sofcie
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
09-04-2008, 09:21 PM
Post: #28
 
Back up ruszył mi się na 98% :-P , zostawię na noc żeby się kopia zapasowa robiła i jutro wgram nowego softa Uśmiech.

[Obrazek: 23820.gif]
[Obrazek: 27220.gif]
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
09-04-2008, 09:21 PM
Post: #29
 
a czyli z rozblokowania ngage i certyfikatow nici tak>>??

<!-- w --><a class="postlink" href="http://www.radionutka.pl">www.radionutka.pl</a><!-- w -->

zapraszam serdecznie Dj Mati
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
09-04-2008, 09:26 PM
Post: #30
 
z ngage na pewno nici , a z certyfikatami, pewnie trzeba lamac soft, pozdro
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  nowy htc one telekrowa 0 4,136 04-07-2014 10:32 AM
Ostatni post: telekrowa
  Powstanie nowy system dla komórek? Mati_N95 2 2,521 05-16-2009 11:28 AM
Ostatni post: grzegorzTST
  nowy FW do nokii N95-1 (31.0.014) Guest 232 63,660 05-14-2009 05:18 PM
Ostatni post: nicpon_piotr
  tuBiedronka - nowy operator komórkowy :-D Bartezz 13 4,424 02-06-2009 02:39 PM
Ostatni post: cezary1808
  nowy FW dla N95 8GB [30.0.018] bycek 204 59,148 11-21-2008 08:34 PM
Ostatni post: osa931
  Nowy Navi2Go dla S60v3 ze zdjęciami 3D grzegorzTST 13 4,732 10-26-2008 04:04 PM
Ostatni post: pablopavo92
  Nowy FW n95 i n95 black hlebo_n95 5 3,554 02-03-2008 02:00 PM
Ostatni post: hlebo_n95

Skocz do:

Stopka

Kontakt | Forum nokii n95 | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS