Forum nokii n95 Zostań administratorem ! Forum do kupienia pod linkiem Allegro

Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Jaką największą karte pamięci obsłuży N95?
08-07-2008, 07:29 PM
Post: #16
 
Uuu ja mam 2 :/. Dzisiaj nie mogłem włączyć tel. Czekam z minutę i nic. Więc wyciągłem kartę i poszło szybko
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
08-08-2008, 11:08 PM
Post: #17
 
posiadam Karte SanDisk Class 4 8G SDHC , nie polecam tej karty.
Bardzo spowolniło mi telefon , a zwłaszcza Mape.
Po wgraniu softa bez zmian.
Na 2G Kingstona działa bardzo szybko.
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
08-09-2008, 09:03 PM
Post: #18
 
Od Wczoraj jestem posiadaczem Sandiska 8gb, powiem szczerze ze po zapełnieniu 3gb narazie nic nie muli, czasami chwile myśli jak wchodzi do menu, albo gdy chce napisac smsa, ale to przez aplikacje ktore wczesniej wlaczalem (etc Quake 2 Duży uśmiech)
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
08-26-2008, 09:39 PM
Post: #19
 
czym wiecej pamieci tym telefon sie powolniej ładuje
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
08-26-2008, 09:39 PM
Post: #20
 
czym wiecej pamieci tym telefon sie powolniej ładuje
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
09-15-2008, 03:26 PM
Post: #21
 
no i 16 GB rusza w naszych telefonacz
<!-- m --><a class="postlink" href="http://www.memorybits.co.uk/shop/micro-sd-transflash/sandisk-16gb-micro-sd-hcdue-23rd-sept-sdsdq016ge11m/9078">http://www.memorybits.co.uk/shop/micro- ... ge11m/9078</a><!-- m -->
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
09-15-2008, 10:27 PM
Post: #22
 
Sandisk 4GB Micro SD HC zajęte mam 3GB, sporo aplikacji i gier, oczywiście conajmniej 2,5GB muzy i filmików, nie zauwazyłem różnicy po wymianie z 2GB ( orginalnej pamięci od nokii )
SW 14.0.0.1
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
09-16-2008, 03:22 PM
Post: #23
 
<!-- m --><a class="postlink" href="http://www.nokia.pl/A4464207">http://www.nokia.pl/A4464207</a><!-- m -->
"Wejście na karty pamięci obsługujące karty pamięci microSD o pojemności do 8 GB"

[Obrazek: banerwarezpl420x60.gif]
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
09-16-2008, 03:49 PM
Post: #24
 
hmm, może dlatego ze gdy wychodzila n95 to 2gb byly tak jak teraz 8? tzn 8gb nie bylo ogolnie dostepne, moim zdaniem to obsluzy i 32 gb, ale zmienia na stronce dopiero gdy wejdzie oficlajnie, i po fazie testow

[Obrazek: banerwarezpl420x60.gif]
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
09-16-2008, 04:03 PM
Post: #25
 
Też uważam, że dałoby rade wsadzić 32GB do naszych N95 ;-)
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
09-18-2008, 06:33 PM
Post: #26
 
Witam ! mam pytanie odnosnie karty w N95 - 1 nie wiem czy dobre na to miejsce ale mam problem z karta pamieci 4GB Micro SDHC Kingstona klasa 4 w tym kołeczku i gdy zapełnie ja w połowie lub troche wiecej to obrazy czy filmy na tej karcie nie działaja mimo ze dzien wczesniej było ok. i nagle wszystkie pliki pokazuja Bład.... co tu jest winne?? i wtedy pozostaje mi format bo nawet uszkodzonych plikow czasami usunac nie idzie.... z gory dzieki za odp.

Hitman pozdrawia...
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
09-24-2008, 10:17 AM
Post: #27
 
@Up
A spróbuj te pliki zrzucić na kompa i zobacz czy otworzy.
@topic
Hmm... Właśnie pojemności kard się zmieniają a producenci nokii wiedzą, że to jest ich chyba najlepszy produkt i wypuszczają softy, które pociągną takie karty (nawet 32 GB), wszystko odbywa się poprzez soft
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
12-09-2008, 06:47 PM
Post: #28
 
Mam 4gb Kingston SDHC class 4 i dobrze sobie śmiga :] Chociaz zajętą mam dopiero połowe Duży uśmiech
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
12-09-2008, 06:47 PM
Post: #29
 
Mam 4gb Kingston SDHC class 4 i dobrze sobie śmiga :] Chociaz zajętą mam dopiero połowe Duży uśmiech
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
12-11-2008, 08:08 AM
Post: #30
 
SanDisk rekomenduje max 4GB, chociaż w Media Markt, gdzie sobie dorabiam chłopaki z TeleComu włożyli 8GB (SanDisk) i dało radę.. Ja jednak dla bezpieczeństwa wolę 4GB.
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Skocz do:

Stopka

Kontakt | Forum nokii n95 | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS