Forum nokii n95 Zostań administratorem ! Forum do kupienia pod linkiem Allegro

Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Jaką największą karte pamięci obsłuży N95?
12-11-2008, 08:08 AM
Post: #31
 
SanDisk rekomenduje max 4GB, chociaż w Media Markt, gdzie sobie dorabiam chłopaki z TeleComu włożyli 8GB (SanDisk) i dało radę.. Ja jednak dla bezpieczeństwa wolę 4GB.
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
12-12-2008, 04:56 AM
Post: #32
 
Moja dziewczyna ma karte 8GB z tego 5Gb zajete i smiga az milo 8-) karte ma Kingstona :-P

...:::i8910 Omnia HD n2o4 H@ck3d:::...

Filmy mp4 http://hotfile.com/list/113311/bdd82ad
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
12-12-2008, 04:56 AM
Post: #33
 
Moja dziewczyna ma karte 8GB z tego 5Gb zajete i smiga az milo 8-) karte ma Kingstona :-P

...:::i8910 Omnia HD n2o4 H@ck3d:::...

Filmy mp4 http://hotfile.com/list/113311/bdd82ad
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
12-12-2008, 01:42 PM
Post: #34
 
Ja posiadam Sandisk'a SDHC Class 6 16GB i śmiga aż miło Uśmiech
Zwłaszcza że zostało mi może z 1,5 GB wolnego...
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
12-13-2008, 04:03 AM
Post: #35
 
Na zwyklej n95 :?:

...:::i8910 Omnia HD n2o4 H@ck3d:::...

Filmy mp4 http://hotfile.com/list/113311/bdd82ad
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
12-13-2008, 04:10 AM
Post: #36
 
Adek 22 napisał(a):Na zwyklej n95 :?:

no tak, jak wyjdą 32GB to wtedy będzie jazdaa :!: :-P

FULL muza, filmy, gry...Kliknij i zobacz
[you], shackuj swojego symbiana! wyłącz certyfikaty! BANALNIE PROSTE!
[Obrazek: sig.png]
[Obrazek: ea97bcdaca615131b0a22eac6b8bb4c2.gif]
KLIK->Zarób na nowy telefon, dzięki wyświetleniom twojej strony. Polecam<-KLIK
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
12-13-2008, 04:58 AM
Post: #37
 
A ja myslalem ze n95-1 uciagnie co najwzej 8GB :shock:

...:::i8910 Omnia HD n2o4 H@ck3d:::...

Filmy mp4 http://hotfile.com/list/113311/bdd82ad
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
12-13-2008, 01:30 PM
Post: #38
 
n95-1 nie uciągnie 32gb ;] najwyżej 8gb ale to już skrajność ;p Będzie mulić przy wyższych niż 4gb lub 8gb
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
12-13-2008, 01:32 PM
Post: #39
 
H0mer, a wiesz to z własnego doświadczenia?

[Obrazek: banerwarezpl420x60.gif]
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
12-13-2008, 01:35 PM
Post: #40
 
pablopavo92 napisał(a):a wiesz to z własnego doświadczenia?
Tak jest ;-) Inaczej bym nie pisał.Wsadzałem kartę 8gb i muliło na dwóch n95-1 a co dopiero 32gb..Tylko pomarzyć.Przesiadłem się na n81 i ja już wsadzę 32gb
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
12-13-2008, 04:27 PM
Post: #41
 
_GraBeR_ napisał(a):Ja posiadam Sandisk'a SDHC Class 6 16GB i śmiga aż miło Uśmiech
Zwłaszcza że zostało mi może z 1,5 GB wolnego...

jesteś chyba pierwszą osobą posiadającą kartę 16GB na tym forum, bo chyba nikt o tym nie pisał :-P

ja mam 8GB i mi nie muli, jak komuś muli, to chyba chiński telefon kupił, albo uszkodzony

32 GB to na luzie wyciągnie, co będzie jak będzie 64GB alb 128 GB :-P za kilka lat świetlnych może

FULL muza, filmy, gry...Kliknij i zobacz
[you], shackuj swojego symbiana! wyłącz certyfikaty! BANALNIE PROSTE!
[Obrazek: sig.png]
[Obrazek: ea97bcdaca615131b0a22eac6b8bb4c2.gif]
KLIK->Zarób na nowy telefon, dzięki wyświetleniom twojej strony. Polecam<-KLIK
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
12-13-2008, 05:53 PM
Post: #42
 
128 GB w n95 to już wielki szacun ziom
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
12-15-2008, 02:27 PM
Post: #43
Hmm
Hmm ...nie wiem o czym koledzy powiadają...ja mam kingstona 8gb i normalnie hula...zostało mi może 300mb...jedynie dłużej się uruchamia jak wyciągnę kartę do czytnika i z powrotem włoże do mojej maszynki.:-)więc nie wiem skąd ten post że powyżej 4gb to będzie mulic???czytałem że powinna bez problemu pociągnąć 32gb ...może się mylę???:-)

Tak ciĂŞÂżko zobaczyĂŚ oczywiste....
zapaÂłkĂŞ zobaczysz...podniesiesz....
a o pieĂą drzewa sie przewrĂłcisz...Uśmiech))

3210->3310->3510->6210->6210->6310->7650->6600->3650->3250->n95-1->????
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
12-15-2008, 04:19 PM
Post: #44
 
Tomall, zgadzam się z tobą ale nie z tymi bałwanami w sklepie :-P ja w n95 tez mam 4gb i chodzi ładnie na 8gb tez ale mowie tylko to co ci fachowcy mowią :-P tzn głupoty
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
04-08-2009, 06:30 PM
Post: #45
Re: Jaką największą karte pamięci obsłuży N95?
Homer co do ciebie to mogę sie kłócić u mnie na N95-1 16GB chodzi i nie mam z nią żadnych problemów nic mi nie muli ( SANDISC ) a co do 8GB to nawet China karta ciągnie aż miło :-P

[Obrazek: 813.jpg] [Obrazek: 174853936945c9f64b02725.gif]
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Skocz do:

Stopka

Kontakt | Forum nokii n95 | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS