Forum nokii n95 Zostań administratorem ! Forum do kupienia pod linkiem Allegro

Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nie chodzi wlan
07-16-2008, 03:48 PM
Post: #1
Nie chodzi wlan
Witam, zauwazylem ze w mojej n95 (zwyklej) w skrotach aplikacji pod skrotami aplikacji i pod kalendarzem zniknelo ,,Skanow. WLAN wyłącz''. Wchodze do folderu gdzie znajduje Kreator WLAN, uruchamiam go i po chwili wyswietla się ,,Błąd systemu''. Co zrobic? czy to wina odbiornika Wlan czy moze to wina Acces Pointa lub softu?
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
07-16-2008, 03:48 PM
Post: #2
Nie chodzi wlan
Witam, zauwazylem ze w mojej n95 (zwyklej) w skrotach aplikacji pod skrotami aplikacji i pod kalendarzem zniknelo ,,Skanow. WLAN wyłącz''. Wchodze do folderu gdzie znajduje Kreator WLAN, uruchamiam go i po chwili wyswietla się ,,Błąd systemu''. Co zrobic? czy to wina odbiornika Wlan czy moze to wina Acces Pointa lub softu?
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
07-16-2008, 03:48 PM
Post: #3
Nie chodzi wlan
Witam, zauwazylem ze w mojej n95 (zwyklej) w skrotach aplikacji pod skrotami aplikacji i pod kalendarzem zniknelo ,,Skanow. WLAN wyłącz''. Wchodze do folderu gdzie znajduje Kreator WLAN, uruchamiam go i po chwili wyswietla się ,,Błąd systemu''. Co zrobic? czy to wina odbiornika Wlan czy moze to wina Acces Pointa lub softu?
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
07-16-2008, 04:19 PM
Post: #4
 
Może włączyłeś patch wyłączający "skanowanie wlan" z trybu gotowości. Jeżeli nie to coś z softem, proponuję sformatowanie lub wywalenie aplikacji, która może być problemem.
Odpowiedz cytując ten post
07-16-2008, 04:19 PM
Post: #5
 
Może włączyłeś patch wyłączający "skanowanie wlan" z trybu gotowości. Jeżeli nie to coś z softem, proponuję sformatowanie lub wywalenie aplikacji, która może być problemem.
Odpowiedz cytując ten post
07-16-2008, 04:19 PM
Post: #6
 
Może włączyłeś patch wyłączający "skanowanie wlan" z trybu gotowości. Jeżeli nie to coś z softem, proponuję sformatowanie lub wywalenie aplikacji, która może być problemem.
Odpowiedz cytując ten post
07-17-2008, 03:31 PM
Post: #7
 
pawelgo88 napisał(a):wywalenie aplikacji, która może być problemem.

to jakas aplikacja moze blokowac wlan? skad ja mam wiedziec jaka to aplikacja?
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
07-17-2008, 03:46 PM
Post: #8
 
To pozostaje format, jeżeli nie pomoże to znaczy, że masz uszkodzony moduł wlan.
Odpowiedz cytując ten post
07-17-2008, 03:54 PM
Post: #9
 
sorry, moze to glupie pytanie ale jak zrobic format pamieci telefonu, bo karty wiem ale chodzi mi o pamiec telefonu? czy to nie jest czasem inaczej ,,Ust. fabryczne'' ??
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
07-17-2008, 05:25 PM
Post: #10
 
niee dwa sposoby sa albo ziel słuchawka + on\off + * + 3 albo *#7370#

[Obrazek: 482819207.png]
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
07-17-2008, 08:13 PM
Post: #11
 
a taki format jest bezpieczny? nic sie nie moze stac przez niego? on formatuje tez karte pamieci?
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
07-17-2008, 08:16 PM
Post: #12
 
nie tylko pamięć wewnętrzną

[Obrazek: 482819207.png]
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
07-17-2008, 08:35 PM
Post: #13
 
czyli pamiec telefonu tylko?

[ Dodano: 2008-07-17, 22:00 ]
a moze to usunac jezyk polski z telefonu?
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
07-17-2008, 09:42 PM
Post: #14
 
1. Tak, tylko pamięć telefonu
2. Jeżeli był dogrywany oddzielnie, to napewno może usunąć :cry:
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
07-18-2008, 08:10 AM
Post: #15
 
format telefonu kodem lub kombinacja klawiszy prowadzi do tego samego tzn. usunie wszystkie smieci (zamulajace aplikacje),poustawia wszystko na swoim miejscu (jesli bylo grzebane np. w private,system itp),usunie wszystko co zostalo przez nas dograne i zapisane w pamieci telefonu np.kontakty,sms-y,mp3 itp.
obydwa sposoby formatowania w zadnym wypadku nie spowodują usuniecia pl menu
hake3er-nie pisz glupot :evil: :!:
Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
Ostrzeżenie Przycisk Głośności - ciężko chodzi TDI 3 2,723 08-01-2011 08:08 AM
Ostatni post: konrad0194
  slider chodzi na boki? idifi 3 807 03-11-2009 07:44 AM
Ostatni post: samtech84
  Problem z WLAN valeczek 7 983 01-13-2009 11:04 AM
Ostatni post: valeczek
  wlan loloplay 4 778 12-18-2008 08:50 AM
Ostatni post: Guest
  N95-3 wlan,wi-fi Maki00 3 867 06-03-2008 07:05 AM
Ostatni post: Maki00
  Dziwna faza z WLAN Hagrid 5 1,113 05-08-2008 08:11 AM
Ostatni post: pawelgo88

Skocz do:

Stopka

Kontakt | Forum nokii n95 | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS