Forum nokii n95 Zostań administratorem ! Forum do kupienia pod linkiem Allegro

Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
36 i 6
07-15-2008, 03:06 PM
Post: #16
 
nie no ładnie przegięli Duży uśmiech
Odpowiedz cytując ten post
07-31-2008, 06:49 PM
Post: #17
 
Ja mam 36i 6 i jestem bardzo zadowolony. Po pierwsze ta sieć jest pod PLUSa. Po drugie nie musze mieć kasy na końcie i dzwonie wtedy na 6666 odpowiadam na śmieszne pytania i za każde dobre 3rzy odpowiedzi dostaje się za darmo 1 ZŁ. :mrgreen: POLECAM WSZYSTKIM :mrgreen:

[Obrazek: 24476.jpg]
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
10-26-2008, 09:21 AM
Post: #18
 
a powiedzcie mi jak przekazać połączenia w plus mix i 36i6 bo z funkji telefonu nc nie da rady zrobić bo próbowałem a na stronie operatora nic niema
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
10-26-2008, 09:21 AM
Post: #19
 
a powiedzcie mi jak przekazać połączenia w plus mix i 36i6 bo z funkji telefonu nc nie da rady zrobić bo próbowałem a na stronie operatora nic niema
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
10-30-2008, 08:21 PM
Post: #20
 
To jest najlepsza sieć pod względem esów za 3zł bez ograniczeń.... można bombardować kogoś esami Oczko a pakiet się i tak nie wyczerpie Duży uśmiech
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
02-03-2009, 08:51 PM
Post: #21
Re: 36 i 6
Kupiłem Sobie Starter z 36i6 a miałem wcześniej Simplusa i powiem szczerze że jest Dużo Lepiej !
Sieć jest super za 3zł mamy nie ograniczone SMS do plusa.
Tak jak w play gdy gadamy 2s dostajemy 1s za darmo.
Chill Bill - przy zerowym stanie konta za odpowiedzenie na 3 bloki reklamowe dostajemy znów Zeta
Za 5 zł mamy pakiet 25MB do internetu a nie tak jak w plusie standardowo 20MB
Za 10 zł 60MB
Ogólnie Sieć nie do Przebicia ; ]

Nick N-Gage : mikexd
Pomogę ze schakowaniem Najnowszych softów piszcie na GG 1234281
Pozdrawiam ; )


PS3 Trophies
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
02-24-2009, 11:30 PM
Post: #22
Re: 36 i 6
Mam jedno pytanie.
Czy mozna miec wykupione 2 pakiety?
Bo zastanawiam sie nad zmiana na 36i6 tylko to jest jedyna niewiadoma dla mnie jak narazie.
Dzieki i pozdrawiam,
Vayne.

[Obrazek: 24174.gif]
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
02-25-2009, 01:10 PM
Post: #23
Re: 36 i 6
No to jak?
Bo potrzebuje szybkiej odpowiedzi ;]

[Obrazek: 24174.gif]
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
03-01-2009, 03:54 PM
Post: #24
Re: 36 i 6
Ja również mam 36i6 i na jedyne na co mogę narzekać to, to że po doładowaniach termin ważności się nie dodaje tylko nakłada. Np. masz ważność do 1 kwietnia 2009 i doładujesz konto np. dzisiaj (1 marca) to nie będziesz miał do 1 maja ważności tylko dalej do 1 kwietnia a jak doładujesz np. 30 marca to dopiero będzie do maja.. Trochę to głupie ale w końcu na czymś muszą zarabiać.. I tak w tej sieci jest super bo można 10zeta zgarnąć w miesiąc.. ktoś dzwoni z innej sieci gadasz z nim np. 10 sekund masz 5 gratis do plusa i stacjonarnych a nie tak jak w erze musisz gadać co najmniej 2 minuty żeby dostać minutę gratis i to jeszcze trzeba coś uaktywniać jakiś bonus.. POLECAM KAŻDEMU 36i6!!

[Obrazek: nowareklama.png]
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
03-01-2009, 03:54 PM
Post: #25
Re: 36 i 6
Ja również mam 36i6 i na jedyne na co mogę narzekać to, to że po doładowaniach termin ważności się nie dodaje tylko nakłada. Np. masz ważność do 1 kwietnia 2009 i doładujesz konto np. dzisiaj (1 marca) to nie będziesz miał do 1 maja ważności tylko dalej do 1 kwietnia a jak doładujesz np. 30 marca to dopiero będzie do maja.. Trochę to głupie ale w końcu na czymś muszą zarabiać.. I tak w tej sieci jest super bo można 10zeta zgarnąć w miesiąc.. ktoś dzwoni z innej sieci gadasz z nim np. 10 sekund masz 5 gratis do plusa i stacjonarnych a nie tak jak w erze musisz gadać co najmniej 2 minuty żeby dostać minutę gratis i to jeszcze trzeba coś uaktywniać jakiś bonus.. POLECAM KAŻDEMU 36i6!!

[Obrazek: nowareklama.png]
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
03-01-2009, 03:57 PM
Post: #26
Re: 36 i 6
Vayne napisał(a):No to jak?
Bo potrzebuje szybkiej odpowiedzi ;]
Prawdopodobnie można nie zastanawiaj się dłużej tylko kupuj 36i6 jest THE BEST!

[Obrazek: nowareklama.png]
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
03-01-2009, 03:57 PM
Post: #27
Re: 36 i 6
Vayne napisał(a):No to jak?
Bo potrzebuje szybkiej odpowiedzi ;]
Prawdopodobnie można nie zastanawiaj się dłużej tylko kupuj 36i6 jest THE BEST!

[Obrazek: nowareklama.png]
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
03-01-2009, 04:55 PM
Post: #28
Re: 36 i 6
Zakupilem. I jestem zadowolony. Tylko mam problem z konfiguracja wap i internet i mi gg chodzic nie chce ;/
Jak ktos ma plusa i wie co i jak to bylbym wdzieczny jakby napisal na gg albo priv niech napisze.
:->

[Obrazek: 24174.gif]
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
03-01-2009, 04:56 PM
Post: #29
Re: 36 i 6
dzwon do biura obslugi ;] oni ci przysla taka wiadomosc konfiguracyjna zapiszesz to i bedziesz mial wszystko good ;]

[Obrazek: nowareklama.png]
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
03-02-2009, 10:40 AM
Post: #30
Re: 36 i 6
Dzwonilem Język
I to co wysylali jest niepoprawne. Musialem skonfigurowac na wlasna reke, juz jest wszystko ok Duży uśmiech

[Obrazek: 24174.gif]
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Skocz do:

Stopka

Kontakt | Forum nokii n95 | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS