Forum nokii n95 Zostań administratorem ! Forum do kupienia pod linkiem Allegro

Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
problem z kablekiem do TV
05-07-2008, 10:23 PM
Post: #1
problem z kablekiem do TV
po podlonczeniu kabla do TV a pozniej do telefonu wyswietla mi sie komunikat uzyj mikrofonu w telefonie i nic sie nie wyswietla;/
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
05-07-2008, 11:47 PM
Post: #2
 
A masz na tv wlaczone AV ? ;-) Jest kilka kanalow AV.szukaj a na pewno znajdziesz obraz.
Sprawdz ustawienia w telefonie
narzedzia->ustawienia->ogolne->akcesoria->wyjscie tv

pozdrawiam
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
05-08-2008, 10:24 AM
Post: #3
 
kaczyy2 napisał(a):po podlonczeniu kabla do TV a pozniej do telefonu wyswietla mi sie komunikat uzyj mikrofonu w telefonie i nic sie nie wyswietla;/
zawsze tak jest nie masz się czego bac miałem tak w n95 i mam tak w n82
Cytat:A masz na tv wlaczone AV ? ;-) Jest kilka kanalow AV.szukaj a na pewno znajdziesz obraz.
Sprawdz ustawienia w telefonie
to nie ma nic do rzeczy

[Obrazek: 482819207.png]
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
05-08-2008, 02:35 PM
Post: #4
 
Ja miałem podobny problem. Gdy podłączyłem kabel TV do telefonu wyskakiwało mi, abym wybrał stojak, słuchawki lub kabel. Po dokonaniu wyboru wyświetlał się komunikat, aby użyć mikrofonu w telefonie i więcej nic. W moim telewizorze nie było wejść chinch, więc korzystałem z przejściówki na euro. Okazało się, że ta przejściówka była walnięta i nie dostarczało sygnału. Kupiłem drugi i działa, lecz gdy podłącze telefon pod TV to niema żadnej reakcji. Muszę przełączyć na AV i i w zależności pod które złącze euro jest podłączone wybrać AV1 lub AV2
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
05-08-2008, 11:15 PM
Post: #5
 
mruwa12345 napisał(a):Ja miałem podobny problem. Gdy podłączyłem kabel TV do telefonu wyskakiwało mi, abym wybrał stojak, słuchawki lub kabel. Po dokonaniu wyboru wyświetlał się komunikat, aby użyć mikrofonu w telefonie i więcej nic. W moim telewizorze nie było wejść chinch, więc korzystałem z przejściówki na euro. Okazało się, że ta przejściówka była walnięta i nie dostarczało sygnału. Kupiłem drugi i działa, lecz gdy podłącze telefon pod TV to niema żadnej reakcji. Muszę przełączyć na AV i i w zależności pod kture złącze euro jest podłączone wybrać AV1 lub AV2
co to wnosi do tematu i problemu ?

[Obrazek: 482819207.png]
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
05-09-2008, 01:09 PM
Post: #6
 
To, że jak to stwierdziłeś AV na telewizorze nie ma nic do rzeczy, a jednak ma.

[Obrazek: mruwa12345.gif]
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
05-09-2008, 07:21 PM
Post: #7
 
mruwa12345 napisał(a):To, że jak to stwierdziłeś AV na telewizorze nie ma nic do rzeczy, a jednak ma.
czytaj ze zrozumieniem a nie tylko jeden podpunkt

[Obrazek: 482819207.png]
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Skocz do:

Stopka

Kontakt | Forum nokii n95 | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS