Forum nokii n95 Zostań administratorem ! Forum do kupienia pod linkiem Allegro

Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
wlan w n95 na neostradzie
10-09-2008, 12:48 AM
Post: #31
 
mozna zrobi tak zeby klucza WEP nie wpisywac za kazdym razem przy polaczeniu?
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
10-09-2008, 06:41 AM
Post: #32
 
no na pewno, bo ja mam live boxa i tylko raz wpisałem hasło, i we wszystkich aplikacjach mi działa bez hasła ;]

[Obrazek: banerwarezpl420x60.gif]
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
08-22-2009, 12:23 PM
Post: #33
Re: wlan w n95 na neostradzie
robi się to DOKŁADNIE tak jak mówi Klima00 ... :"Najpierw REG na LIVEBOX'ie potem normalnie łaczycie się przez fona ze swoją neostradą, wpisujecie klucz WEP neostrady na telefonie i automatycznie ustawim wam punk dostępu..."
Pozdro
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
02-18-2011, 07:21 PM
Post: #34
RE: wlan w n95 na neostradzie
zrobiłem dokładnie tak samo, naciskamy REG na Livebox, w telefonie wybieramy Kreator WLAN, znajduje nam neo, wpisujemy kod WEP i internet działa! podobnie jest w przypadku HTC Desire HD, też internet zaczął chodzić z livebox-a Duży uśmiech
wielkie dzięki!

pzdr
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Problem z połączeniem WLAN matrud 3 1,966 08-12-2009 03:43 PM
Ostatni post: Guest
  problem z wlan m4rYjUsh3k 10 2,645 01-12-2009 12:43 PM
Ostatni post: es35
  Nietypowe połączenie: Komputer - N95-2 - Inet poprzez WLAN radosss 6 3,338 12-29-2008 12:50 AM
Ostatni post: rafaln95
  Brak odpowiedzi bramy przy próbie połączenia z WLAN. szobert 12 4,417 08-20-2008 08:38 AM
Ostatni post: kopecioch

Skocz do:

Stopka

Kontakt | Forum nokii n95 | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS