Forum nokii n95 Zostań administratorem ! Forum do kupienia pod linkiem Allegro

Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
czujnik ruchu
12-03-2007, 05:19 PM
Post: #1
czujnik ruchu
Accelerometer - jest to sensor, który rozpoznaje polozenie telefonu, jak on dziala mozna zobaczyc na filmiku ponizej

<center>
<object width="425" height="355"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/xRRsgu64F6Y&rel=1"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/xRRsgu64F6Y&rel=1" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="355"></embed></object>
</center>
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
12-19-2007, 07:46 PM
Post: #2
 
program widoczny na filmiku:
Kod:
http://www.sendspace.com/file/l464vo
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
12-24-2007, 01:22 AM
Post: #3
 
Już niedługo będzie dostępna aplikacja która będzie wykorzystywała sensor ruchu: NOKMOTE

Filmik obrazujący jak działa aplikacja:

http://www.dailymotion.com/video/x3ne5f_...ction_tech

Program będzie dostępny pod koniec Grudnia tego roku.
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
12-24-2007, 10:59 AM
Post: #4
 
nie no fajowo to wyglada, ale tak jak sonic grany na tel to dooma juz raczej ogladamy na monitorze, czy to tak bedzie działać? ze obraz bedzie na tel i na monitorze kompa?

Uśmiech
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
01-03-2008, 07:26 PM
Post: #5
 
mamy styczeń a programu nie maUśmiech
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
01-10-2008, 11:53 PM
Post: #6
 
Witam jestem nowy na forum i chciałem wam dać linka do programu z tą piłką ;D
http://mosh.nokia.com/content/3DDF644E73...wnloadToPc

klikamy na Moving Ball - N95 Accelerometer ściągamy i wgrywamy Uśmiech .sisx
(nie sprawdzałem, dopiero zamierzam kupic n'ke) Pozdrawiam
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
01-11-2008, 01:30 PM
Post: #7
 
mwyslugocki napisał(a):mamy styczeń a programu nie maUśmiech

Jak nie ma jak jest ? :mrgreen: Wpisz w wyszukiwarce na naszym forum i znajdziesz :mrgreen:
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
03-06-2008, 07:57 PM
Post: #8
 
Witam a próbował juz ktoś wgrać sobie ten programik w linku jest filmik, instrukcja jak zainstalować ja jeszcze nie próbowałem ale ciekawie wygląda ta aplikacja.

<!-- m --><a class="postlink" href="http://symbianworld.wordpress.com/2008/01/21/mouse-control-your-pc-with-n95-motion-sensor/">http://symbianworld.wordpress.com/2008/ ... on-sensor/</a><!-- m -->
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
03-06-2008, 11:16 PM
Post: #9
 
bylo juz na forumJęzyk poszukaj bodajze w aplikacjach PC

<!-- m --><a class="postlink" href="http://n95.com.pl/topics4/forum-n95-pomaga-dzieciom-vt1284.htm">http://n95.com.pl/topics4/forum-n95-pom ... vt1284.htm</a><!-- m -->
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
03-24-2008, 03:18 PM
Post: #10
 
Czesc witam wszystkich. Mam pytanie jak wlaczyc czujnik ruchu w grach ? Od niedawna mam nokie 95-2 świerzak ze mnie w tym temacie
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
03-24-2008, 09:00 PM
Post: #11
 
wojtasneo, np. program NokMote.

Shelby Super Cars Ultimate Aero TT – Najszybsze seryjne auto na Âświecie…
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
07-13-2008, 09:27 AM
Post: #12
 
w moim modelu czujnik ruch jet wykorzystywany od pierwszego mdnia, kiedy otworzyłem pudełko. Wygląda na to, że mam zmodyfikowane oprogramowanie i w opcjach mogę wybrać czy tylefon ma zmieniać orientacje ekranu w zależności od położenia telefonu. żadnego rotatme, czy nokmote nie mam.
\sieć 02 UK

<!-- m --><a class="postlink" href="http://h4ck.pl">http://h4ck.pl</a><!-- m --> - Polish Geeks Forum
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
07-13-2008, 09:27 AM
Post: #13
 
w moim modelu czujnik ruch jet wykorzystywany od pierwszego mdnia, kiedy otworzyłem pudełko. Wygląda na to, że mam zmodyfikowane oprogramowanie i w opcjach mogę wybrać czy tylefon ma zmieniać orientacje ekranu w zależności od położenia telefonu. żadnego rotatme, czy nokmote nie mam.
\sieć 02 UK

<!-- m --><a class="postlink" href="http://h4ck.pl">http://h4ck.pl</a><!-- m --> - Polish Geeks Forum
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
07-13-2008, 09:27 AM
Post: #14
 
w moim modelu czujnik ruch jet wykorzystywany od pierwszego mdnia, kiedy otworzyłem pudełko. Wygląda na to, że mam zmodyfikowane oprogramowanie i w opcjach mogę wybrać czy tylefon ma zmieniać orientacje ekranu w zależności od położenia telefonu. żadnego rotatme, czy nokmote nie mam.
\sieć 02 UK

<!-- m --><a class="postlink" href="http://h4ck.pl">http://h4ck.pl</a><!-- m --> - Polish Geeks Forum
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
07-13-2008, 09:27 AM
Post: #15
 
w moim modelu czujnik ruch jet wykorzystywany od pierwszego mdnia, kiedy otworzyłem pudełko. Wygląda na to, że mam zmodyfikowane oprogramowanie i w opcjach mogę wybrać czy tylefon ma zmieniać orientacje ekranu w zależności od położenia telefonu. żadnego rotatme, czy nokmote nie mam.
\sieć 02 UK

<!-- m --><a class="postlink" href="http://h4ck.pl">http://h4ck.pl</a><!-- m --> - Polish Geeks Forum
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Skocz do:

Stopka

Kontakt | Forum nokii n95 | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS