Forum nokii n95 Zostań administratorem ! Forum do kupienia pod linkiem Allegro

Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
czujnik ruchu
07-13-2008, 11:04 AM
Post: #16
 
jakie tam zmodyfikowane oprogramowanie. mimo wszystko rotatme jest lepszy od tego co oferuje standardowo nokia. a nokmote to zupelnie co innego anizeli obracanie ekranu.
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
07-13-2008, 11:04 AM
Post: #17
 
jakie tam zmodyfikowane oprogramowanie. mimo wszystko rotatme jest lepszy od tego co oferuje standardowo nokia. a nokmote to zupelnie co innego anizeli obracanie ekranu.
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
07-13-2008, 11:04 AM
Post: #18
 
jakie tam zmodyfikowane oprogramowanie. mimo wszystko rotatme jest lepszy od tego co oferuje standardowo nokia. a nokmote to zupelnie co innego anizeli obracanie ekranu.
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
07-13-2008, 11:04 AM
Post: #19
 
jakie tam zmodyfikowane oprogramowanie. mimo wszystko rotatme jest lepszy od tego co oferuje standardowo nokia. a nokmote to zupelnie co innego anizeli obracanie ekranu.
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
07-13-2008, 11:10 AM
Post: #20
 
funworld, najwidoczniej masz nową wersje fw, w n95-2 funkcja obrotu ekranu (asr) jest dostępna w standardowym sofcie, nic nie trzeba wgrywać/
Odpowiedz cytując ten post
07-13-2008, 11:10 AM
Post: #21
 
funworld, najwidoczniej masz nową wersje fw, w n95-2 funkcja obrotu ekranu (asr) jest dostępna w standardowym sofcie, nic nie trzeba wgrywać/
Odpowiedz cytując ten post
07-13-2008, 11:10 AM
Post: #22
 
funworld, najwidoczniej masz nową wersje fw, w n95-2 funkcja obrotu ekranu (asr) jest dostępna w standardowym sofcie, nic nie trzeba wgrywać/
Odpowiedz cytując ten post
07-13-2008, 11:10 AM
Post: #23
 
funworld, najwidoczniej masz nową wersje fw, w n95-2 funkcja obrotu ekranu (asr) jest dostępna w standardowym sofcie, nic nie trzeba wgrywać/
Odpowiedz cytując ten post
07-13-2008, 02:23 PM
Post: #24
 
Macie racje.
Dodam jeszcze, że nie używam tego, ponieważ część gier i programów niestety zawiesza się przy odwróceniu ekranu - szczegolnie te, które standardowo odwracają ekran, bez użycia czujnika(np większość gier z ngage)

<!-- m --><a class="postlink" href="http://h4ck.pl">http://h4ck.pl</a><!-- m --> - Polish Geeks Forum
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
07-13-2008, 02:23 PM
Post: #25
 
Macie racje.
Dodam jeszcze, że nie używam tego, ponieważ część gier i programów niestety zawiesza się przy odwróceniu ekranu - szczegolnie te, które standardowo odwracają ekran, bez użycia czujnika(np większość gier z ngage)

<!-- m --><a class="postlink" href="http://h4ck.pl">http://h4ck.pl</a><!-- m --> - Polish Geeks Forum
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
07-13-2008, 02:23 PM
Post: #26
 
Macie racje.
Dodam jeszcze, że nie używam tego, ponieważ część gier i programów niestety zawiesza się przy odwróceniu ekranu - szczegolnie te, które standardowo odwracają ekran, bez użycia czujnika(np większość gier z ngage)

<!-- m --><a class="postlink" href="http://h4ck.pl">http://h4ck.pl</a><!-- m --> - Polish Geeks Forum
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
07-13-2008, 02:23 PM
Post: #27
 
Macie racje.
Dodam jeszcze, że nie używam tego, ponieważ część gier i programów niestety zawiesza się przy odwróceniu ekranu - szczegolnie te, które standardowo odwracają ekran, bez użycia czujnika(np większość gier z ngage)

<!-- m --><a class="postlink" href="http://h4ck.pl">http://h4ck.pl</a><!-- m --> - Polish Geeks Forum
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
07-14-2008, 02:58 PM
Post: #28
 
funworld napisał(a):w moim modelu czujnik ruch jet wykorzystywany od pierwszego mdnia, kiedy otworzyłem pudełko. Wygląda na to, że mam zmodyfikowane oprogramowanie i w opcjach mogę wybrać czy tylefon ma zmieniać orientacje ekranu w zależności od położenia telefonu. żadnego rotatme, czy nokmote nie mam.
\sieć 02 UK

mozesz obracac ekranem tylko w lewo?
Odpowiedz cytując ten post
07-14-2008, 02:58 PM
Post: #29
 
funworld napisał(a):w moim modelu czujnik ruch jet wykorzystywany od pierwszego mdnia, kiedy otworzyłem pudełko. Wygląda na to, że mam zmodyfikowane oprogramowanie i w opcjach mogę wybrać czy tylefon ma zmieniać orientacje ekranu w zależności od położenia telefonu. żadnego rotatme, czy nokmote nie mam.
\sieć 02 UK

mozesz obracac ekranem tylko w lewo?
Odpowiedz cytując ten post
07-14-2008, 02:58 PM
Post: #30
 
funworld napisał(a):w moim modelu czujnik ruch jet wykorzystywany od pierwszego mdnia, kiedy otworzyłem pudełko. Wygląda na to, że mam zmodyfikowane oprogramowanie i w opcjach mogę wybrać czy tylefon ma zmieniać orientacje ekranu w zależności od położenia telefonu. żadnego rotatme, czy nokmote nie mam.
\sieć 02 UK

mozesz obracac ekranem tylko w lewo?
Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Skocz do:

Stopka

Kontakt | Forum nokii n95 | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS