Forum nokii n95 Zostań administratorem ! Forum do kupienia pod linkiem Allegro

Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
czujnik ruchu
07-14-2008, 02:58 PM
Post: #31
 
funworld napisał(a):w moim modelu czujnik ruch jet wykorzystywany od pierwszego mdnia, kiedy otworzyłem pudełko. Wygląda na to, że mam zmodyfikowane oprogramowanie i w opcjach mogę wybrać czy tylefon ma zmieniać orientacje ekranu w zależności od położenia telefonu. żadnego rotatme, czy nokmote nie mam.
\sieć 02 UK

mozesz obracac ekranem tylko w lewo?
Odpowiedz cytując ten post
07-14-2008, 03:57 PM
Post: #32
 
Dokładnie tak - tylko w lewo, a do tego żadnej konfiguracji. Pomysł dobry, ale jeśli twórcy oprogramowania nie będą uwzględniać w kodzie faktu istnienia takiego bajeru, to na razie raczej zraża przez bugi w oprogramowaniu, o których pisałem wcześniej.

<!-- m --><a class="postlink" href="http://h4ck.pl">http://h4ck.pl</a><!-- m --> - Polish Geeks Forum
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
07-14-2008, 03:57 PM
Post: #33
 
Dokładnie tak - tylko w lewo, a do tego żadnej konfiguracji. Pomysł dobry, ale jeśli twórcy oprogramowania nie będą uwzględniać w kodzie faktu istnienia takiego bajeru, to na razie raczej zraża przez bugi w oprogramowaniu, o których pisałem wcześniej.

<!-- m --><a class="postlink" href="http://h4ck.pl">http://h4ck.pl</a><!-- m --> - Polish Geeks Forum
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
07-14-2008, 03:57 PM
Post: #34
 
Dokładnie tak - tylko w lewo, a do tego żadnej konfiguracji. Pomysł dobry, ale jeśli twórcy oprogramowania nie będą uwzględniać w kodzie faktu istnienia takiego bajeru, to na razie raczej zraża przez bugi w oprogramowaniu, o których pisałem wcześniej.

<!-- m --><a class="postlink" href="http://h4ck.pl">http://h4ck.pl</a><!-- m --> - Polish Geeks Forum
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
07-14-2008, 03:57 PM
Post: #35
 
Dokładnie tak - tylko w lewo, a do tego żadnej konfiguracji. Pomysł dobry, ale jeśli twórcy oprogramowania nie będą uwzględniać w kodzie faktu istnienia takiego bajeru, to na razie raczej zraża przez bugi w oprogramowaniu, o których pisałem wcześniej.

<!-- m --><a class="postlink" href="http://h4ck.pl">http://h4ck.pl</a><!-- m --> - Polish Geeks Forum
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
02-09-2009, 09:16 PM
Post: #36
Re: czujnik ruchu
elo sry ze tak wbijam z pytaniem ni z tad ni z owad ale pytanie jest takie:
otoz kupilem dzis nowa nokie n95 8gb i nieiwem jak uruchomic ten akcelerator. Jak wejde w menu i przechyle telefon nic sie nie dzieje xD czemu? jakas specjalna aplikacja do tego jest potrzebna? dzieki z gory za odp.
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
02-09-2009, 09:51 PM
Post: #37
Re: czujnik ruchu
Oczywiście ze samo z siebie nie będzie działać. poszukaj na forum programu Nokmote. W N95 8GB jest bodajże możliwość włączenia rotacji ekranu w ustawieniach coś na wzór RotateMe

tu masz temat o instalacji nokmote
<!-- l --><a class="postlink-local" href="http://www.n95.com.pl/viewtopic.php?f=46&t=3720&hilit=nokmote">viewtopic.php?f=46&t=3720&hilit=nokmote</a><!-- l -->
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
02-09-2009, 10:21 PM
Post: #38
Re: czujnik ruchu
Powinieneś mieć e MENU > Narzędzia > Ustawienia > Ogólne > Personalizacja > Wyświetlacz > Obróć ekran > Włączone :!: Ready ;-)

N 3100>LG B2050>SE K300i>Moto V235>Si S65>SE K700i>SE K550i>N 6288>N N70>N N73>SPV M650>N N95-1>HTC TyTN II>N N95-2>SE XPERIA X1i>S Omnia HD>S Omnia II>11x iPhone 3GS 32GB>S Galaxy S>6x iPhone 4 32GB>HTC Desire HD>3x iPhone 4 32GB
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
02-24-2009, 06:03 PM
Post: #39
Re: czujnik ruchu
Mam ten program w dwuch wersjach na telefonie i zarówno jedna, jak i druga jest nie do końca dopracowana...
Ciężko wyczuć ten program. Mając do wyboru urzywanie tego rpogramu lub klawisze... wybieram klawisze!
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Skocz do:

Stopka

Kontakt | Forum nokii n95 | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS