Forum nokii n95 Zostań administratorem ! Forum do kupienia pod linkiem Allegro

Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Amerykańska nokia n95-3
07-06-2008, 07:06 PM
Post: #46
 
a ja nie. z przodu jedynka od tylu dwojka blee
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
08-05-2008, 04:09 PM
Post: #47
 
enigman napisał(a):Witam,
Mam do sprzedania Nokie N95-3 sprowadzona z Ameryki, uzywana
gg: 8441239
swoj post umiesc w dziale sprzedam,daj kilka fotek i opis co w zestawie itd.
p.s. post do usuniecia
Odpowiedz cytując ten post
10-20-2008, 03:14 PM
Post: #48
 
W testach piszą ze nie ma 3g przeciesz ma N95-1 3g!!
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
10-20-2008, 03:14 PM
Post: #49
 
W testach piszą ze nie ma 3g przeciesz ma N95-1 3g!!
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
10-21-2008, 06:28 AM
Post: #50
 
Ja i tak kocham swoją Nokie. xD

Bez Make Up'u tu masz czysty, żywy real, brachu!
Mółwisz P.R.O.S.T.O. w twarz i po strachu.
Inaczej być nie może wsród przyjaciół.
Elo! 50/50. Elo! Pół na pół.
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
10-21-2008, 06:28 AM
Post: #51
 
Ja i tak kocham swoją Nokie. xD

Bez Make Up'u tu masz czysty, żywy real, brachu!
Mółwisz P.R.O.S.T.O. w twarz i po strachu.
Inaczej być nie może wsród przyjaciół.
Elo! 50/50. Elo! Pół na pół.
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
10-21-2008, 11:49 AM
Post: #52
 
Ja Tysh xD
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
10-21-2008, 11:49 AM
Post: #53
 
Ja Tysh xD
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
10-21-2008, 01:30 PM
Post: #54
 
rafaln95 napisał(a):Ja Tysh xD

co to miało być za post :?:
nonsens, jeszcze jeden tego typu pościk a zarobisz WARN'a :evil:

lepiej się zapoznaje z REgulaminem

FULL muza, filmy, gry...Kliknij i zobacz
[you], shackuj swojego symbiana! wyłącz certyfikaty! BANALNIE PROSTE!
[Obrazek: sig.png]
[Obrazek: ea97bcdaca615131b0a22eac6b8bb4c2.gif]
KLIK->Zarób na nowy telefon, dzięki wyświetleniom twojej strony. Polecam<-KLIK
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
10-21-2008, 01:30 PM
Post: #55
 
rafaln95 napisał(a):Ja Tysh xD

co to miało być za post :?:
nonsens, jeszcze jeden tego typu pościk a zarobisz WARN'a :evil:

lepiej się zapoznaje z REgulaminem

FULL muza, filmy, gry...Kliknij i zobacz
[you], shackuj swojego symbiana! wyłącz certyfikaty! BANALNIE PROSTE!
[Obrazek: sig.png]
[Obrazek: ea97bcdaca615131b0a22eac6b8bb4c2.gif]
KLIK->Zarób na nowy telefon, dzięki wyświetleniom twojej strony. Polecam<-KLIK
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
11-18-2008, 08:54 PM
Post: #56
 
Panowie, nikt z Was nie przekonal mnie do roznic pomiedzy N95-2 a N95-3. Napisaliscie, ze roznia sie pamiecia a z tego co wiem to N95-2 tez ma 128MB pamieci. Odnosnie 3G... N95-2 takze to ma. Czy ktos ma jakies konkretne argumenty do przedstawienia? Dla mnie jest to ten sam telefon z ewentualnym przeznaczeniem na rynek ameryki, zadnych znaczacych zmian. Nie bede sie napalal na cos co ma w oznaczeniu zamiast N95-2... N95-3 bez konkretnych dowodow. 8-)
Pozdrawiam
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
12-03-2008, 04:26 PM
Post: #57
 
ta n95-2 to dobrze nam znana n95 8gb a ta n95-3 to jest z przodu wygląda na n95-1 a tył ma od n95-2 moim zdaniem napewno jest lepsza n95-2 bo nie będziesz miał problemów z softem.
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
12-06-2008, 01:18 PM
Post: #58
 
rafaln95 napisał(a):W testach piszą ze nie ma 3g przeciesz ma N95-1 3g!!

To n95-1 ma ten 3g czy nie? Mam zamiar kupić jakoś po świętach jedynkę, bo na dwójkę czy na sprowadzanie trójki mnie nie stać niestety...
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
12-06-2008, 01:18 PM
Post: #59
 
rafaln95 napisał(a):W testach piszą ze nie ma 3g przeciesz ma N95-1 3g!!

To n95-1 ma ten 3g czy nie? Mam zamiar kupić jakoś po świętach jedynkę, bo na dwójkę czy na sprowadzanie trójki mnie nie stać niestety...
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
12-06-2008, 02:05 PM
Post: #60
 
tak,n95-1 ma 3g
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Skocz do:

Stopka

Kontakt | Forum nokii n95 | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS