Forum nokii n95 Zostań administratorem ! Forum do kupienia pod linkiem Allegro

Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
kod blokady n95
06-13-2011, 11:23 AM
Post: #1
kod blokady n95
witam mam nokie n95 normalnie jej używałem lecz pewnego razu musiała się jakoś wyłączyć bo wyskoczyła ramka z kodem blokady którego nie znam nie pasuje 12345 a na pewno go nie zmieniałem. Nie idzie jej uruchomić bo zaraz gdy nacisnę przycisk włączania wyskakuje napis nokia i zaraz proszę podać kod blokady proszę o pomoc jak można z linkami i wytłumaczonym jak to moge naprawić jeżeli chce ktoś pisać idź do komisu naprawią ci to za 30zł to mnie to nie interesuje pisze tu ponieważ nie chce tracić pieniędzy na jakieś komisy. pozdrawiam i z góry dzięki
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
06-14-2011, 05:45 PM
Post: #2
RE: kod blokady n95
czytaj; http://nokiahacking.pl/odczytywanie-kodu...e-vt89.htm

powodzenia
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
06-14-2011, 08:31 PM
Post: #3
RE: kod blokady n95
(06-14-2011 05:45 PM)maly- napisał(a):  czytaj; http://nokiahacking.pl/odczytywanie-kodu...e-vt89.htm

powodzenia

1. Podłącz telefon do komputera za pomocą kabla USB i wybierz Tryb Nokia (ang. Nokia Mode) lub Tryb PC Suite (albo inny kompatybilny, zwykle pierwszy z listy)

nic z tego bo ja go nie potrafię włączyć coś takiego jak bym nie znał pinu do karty tak samo jest tu z kodem i nie przejdę tam żeby wybrać tryb
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
06-15-2011, 08:04 AM
Post: #4
RE: kod blokady n95
sprrobuj tak;
wylacz telefon
wcisnij i trzymaj wszystko razm wcisniete * 3 zielona sluchawka
a teraz trzymajac te klawisze wcisniete,wcisnij wlacznik na 10-15 sekund
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
06-15-2011, 01:08 PM
Post: #5
RE: kod blokady n95
(06-15-2011 08:04 AM)maly- napisał(a):  sprrobuj tak;
wylacz telefon
wcisnij i trzymaj wszystko razm wcisniete * 3 zielona sluchawka
a teraz trzymajac te klawisze wcisniete,wcisnij wlacznik na 10-15 sekund


robiłem tak ale tylko zmienił się język na angielski kod nie działał 12345 gdy go wyłączyłem i włączyłem już był polski język i kod też nie działał
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
06-16-2011, 07:26 AM
Post: #6
RE: kod blokady n95
post nr4; http://www.elektroda.pl/rtvforum/topic1212219.html
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
06-16-2011, 02:35 PM
Post: #7
RE: kod blokady n95
(06-16-2011 07:26 AM)maly- napisał(a):  post nr4; http://www.elektroda.pl/rtvforum/topic1212219.html


niestety zrobiłem tak jak tam pisze miałem ta kartę z n95 jak jeszcze działała i nic wpisuje 12345 i nie chce się uruchomić
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  nie znam kodu blokady do mojej n95 8gb POMOCY !!!! Radek18000 5 6,029 01-23-2017 01:52 AM
Ostatni post: TylerWam
  dzwiek blokady klawiatury kocurek 12 3,071 10-26-2009 05:13 PM
Ostatni post: kropek

Skocz do:

Stopka

Kontakt | Forum nokii n95 | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS